Widok
naprawdę dobry ginekolog
wiem,że temat juz był wałkowany kilka razy,ale...
potrzebuje pilnie namiarów na dobrego ginekologa w Gdańsku - najlepiej kobietę. Chodziłam ostatnio do Invicty,ale sie zawiodłam - potraktowano mnie bardzo nierzetelnie, przepisano leki bez wywiadu lekarskiego,nie udzielano mi konkretnych informacji na temat istoty leczenia...i jak tylko miałam więcej pytań, to mówiono " to omówimy na następnej wizycie" - a każda wizyta to wydatek 70 zł...
potrzebuje pilnie namiarów na dobrego ginekologa w Gdańsku - najlepiej kobietę. Chodziłam ostatnio do Invicty,ale sie zawiodłam - potraktowano mnie bardzo nierzetelnie, przepisano leki bez wywiadu lekarskiego,nie udzielano mi konkretnych informacji na temat istoty leczenia...i jak tylko miałam więcej pytań, to mówiono " to omówimy na następnej wizycie" - a każda wizyta to wydatek 70 zł...
"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
Królikowska jest dobra, też przyjmuje "na kowalskiej", dzieki niej mam córeczkę. Powszechnym poważaniem otacza się również ginekologa- endokrynologa, dr. Wydrę. on ma własną praktykę w madisonie w gdańsku, naprzeciwko invicty, choć z Invictą nic nie ma wspólnego.
Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
Ja bardzo sobie cenię dr Barbarę Frankowską-Konopę, kt. przyjmuje na Chełmie, tuz przy nowym basenie. Wszelkie dane tutaj: www.doktorbasia.pl.
Przemiła kobietka i delikatna - wiem, że cieszy się dobrą opinią wśród pacjentek- obejrzyj sobie opinie na forum gazeta.pl i tutaj na weselniku w starszych wątkach.
Przemiła kobietka i delikatna - wiem, że cieszy się dobrą opinią wśród pacjentek- obejrzyj sobie opinie na forum gazeta.pl i tutaj na weselniku w starszych wątkach.