Widok

naprawdę dobry ginekolog

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem,że temat juz był wałkowany kilka razy,ale...
potrzebuje pilnie namiarów na dobrego ginekologa w Gdańsku - najlepiej kobietę. Chodziłam ostatnio do Invicty,ale sie zawiodłam - potraktowano mnie bardzo nierzetelnie, przepisano leki bez wywiadu lekarskiego,nie udzielano mi konkretnych informacji na temat istoty leczenia...i jak tylko miałam więcej pytań, to mówiono " to omówimy na następnej wizycie" - a każda wizyta to wydatek 70 zł...

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Less-Wszelaki (albo na odwrot - jedno pewne to KOBIETA) w spółdzielni lekarskiej na grunwaldzkiej (w polowie drogi miedzy jaśkową doliną a miszewskiego); wizyta aktualnie ok 60 zł;
dziekuje:) a czy to jest tylko ginekolog czy tez endokrynolog?

hmmmm. szczerze mówiąc nie wiem ale to nr do społdzielni (rejestracja) 058 341-42-15 zapytaj (za pytanie się jeszcze nie płaci :)
brrrrrrrrrr.............. uwielbiam takie podejście............ normalnie wiadomo,że to jest lekarz z "powołania"........

Hej,
ja tez mialam problem-leczylam sie w Invicta i nie bylo rezultatow a kasa uciekala.Trafilam w koncu do dr.Ewy Kujawy(gabinet lekarski w Gdansku ul.Kowalska) i dzis mam 2,5 corcie.
Pozdrawiam

M.skwierawska
Ja też chodzę na Kowalską do dr Ewy Stefanowicz-Kujawy. Jestem z Gdyni i mimo to dojeżdżam tak daleko - po prostu lepiej nigdy nie trafilam.

a chodzicie może do swiss medu do ginekologa?

Mogę polecić doktor (kobietę) Tomczyk-Małyjasiak. Przyjmuje w Klinice Zdrowie na Pomorskiej.
chodzilam do Tomczyk, ale teraz mieszkam przy obwodnicy na drugim koncu Gdanska, wiec mi nie po drodze...
dzieki dziewczyny za wszystkie podpowiedzi - na pewno z jakiejs skorzystam:)

Wrzeszcz - dr Olszewska z Pro Femina. Ale to gabinet glównie ginekologiczno-polożniczy, nie wiem czy o to ci chodzi.

Królikowska jest dobra, też przyjmuje "na kowalskiej", dzieki niej mam córeczkę. Powszechnym poważaniem otacza się również ginekologa- endokrynologa, dr. Wydrę. on ma własną praktykę w madisonie w gdańsku, naprzeciwko invicty, choć z Invictą nic nie ma wspólnego.

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
Ja równiez bardzo polecam dr Olszewską, jest kompetentna, ma świetne podejście do pacjentki, bez problemu odpowiada na wszelkie pytania.

Ja bardzo sobie cenię dr Barbarę Frankowską-Konopę, kt. przyjmuje na Chełmie, tuz przy nowym basenie. Wszelkie dane tutaj: www.doktorbasia.pl.
Przemiła kobietka i delikatna - wiem, że cieszy się dobrą opinią wśród pacjentek- obejrzyj sobie opinie na forum gazeta.pl i tutaj na weselniku w starszych wątkach.
no wlasnie, slyszalam o doktor Basi na forum...a na Chełm mi bardzo po drodze..
mozesz powiedziec ile ona bierze za wizytę?

a swiss med?

nie znacie tam ginekologów? mam okazję wykupić tam abonament, ale muszę wiedzieć, czy warto... mam małą nadzieję, że ktoś mi podpowie :) :)

W Swiss Medzie polecam dr Dariusza Wójcika,jak do tej pory jako jedyny prawidlowo zdiagnozował moja przypadłość,przed podjęciem kuracji hormonalnej skierował na wszelkie konieczne badania, z czym nie spotkłam się m.in w Invikcie :/
60 zl. ma tez usg w gabinecie.

Hej, a w jak to wyglada w LuxMedzie? Ktorego ginekologa mozecie polecic?
W Lux-medzie z ginekologow to zadnego...
w lux medzie na 100% mogę polecić dr. Papińską-Stachowiak, pracuje oprócz tego w szpitalu wojewódzkim i prywatnie też w Pomorskim Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej na Zaspie
a czy któraś z Was korzystała z usług Dr. Pilarskiej ? Przyjmuje koło pogotowia w Gdyni, gdzie strasznie ciężko się dostać. Podobno przyjmuje też prywatnie tylko nie wiem gdzie :(
patriciag- dr.pilarska przyjmuje tez w evi-medzie na wzgórzu maksymiliana
czy Dr Tomczyk-Małyjasiak przyjmuje też pacjentów korporacyjnych (przychodnia na Żabiance ul. Pomorska)?
a jak tak już piszecie to może wiecie coś na temat dr. Miśkiewicza z Gdyni, jestem ciekawa jakie są opinie na jego temat? chodzę do niego ale narazie bez rezultatu.
a czy któraś z was chodziła do dr.Lenckiewicz do Invicty albo do Lotni na Zaspie?? poszukuje jakiegos godnego polecenia ginekologa, narazie nie do prowadzenia ciazy, czy pomocy w zajsciu, ale tak ogolnie chodzi mi o opieke ogolna.
na przeciwko top mebli we wrzeszczu jest rewelacyjna ginekolog. ja osobiscie nie korzystam z jej "uslug", ale cięzko chora kolezanka tak, i bardzo jej pomogla. a ja te lekarke znam m.in. dlatego, że kiedys przyjela porod na długiej :)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
dr ratnicka - przyjmuje na grunwaldzkiej.
przypomnialam sobie nazwisko
telefon do rejestracji: 058 3412979
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
dr Butalewicz - ginekolog endokrynolog - wg. mnie bardzo dobry lekarz, przyjmuje w Gdyni w cnetrum
polecam dr Wydrę - facet, ale rewelcja. Potrafi rozładować atmosferę, opowiada wszystko ze szczegółami, robi komplet badań, wiąże choroby ze sobą. Jest też endokrynologiem. Przyjmuje w Madisonie na przeciwko Invicty
ile kosztują wizyty i jak wyposażony jest gabinet?
musze sie zgodzic, niestety invicta schodzi na psy, bylam tam u babki ktora nie chciala mi odpowiedziec na proste pytanie bo ''moze pani sobie w internecie sprawdzic'' a to wszystko za 70 zl wiecej juz tam poprostu nie pojde
Widać, ze niektórzy to głównie pijawki do pieniędzy. Wiadomo ,że trzeba płacić ale chyba nie tylko za 5 min wizyty.
ja chodzę do Pani dr Agnieszka Kowalewska-Włas w gdańsku -wrzeszcz .
też polecam dr Papińską-Stachowiak z Lux Medu. I dr Sliwińskiego z Gamety w Gdyni - istny anioł - rzetelny, spokojny, wszystko dokładnie tłumaczy. Jest to ginekolog-endokrynolog.
do góry