Widok

nefrolog prywatnie szybko poleccie proszę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
potrzebuje pilnie najlepiej na poniedziałek ( no chyba że w niedziele jakis ma wizyty domowe) nefrologa dobrego,pewnie prywatnie bo na nfz nie liczę w takim terminie, mamy bardzo złe wyniki moczu, w weekend ponawiamy.
proszę o doradzenie do kogo radzicie kto tak szybko przyjmie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo urolog bo to chyba pokrewne
dzwoniłaś do Endomedu?
ja chodzę z córką do nefrologa do Akademii Medycznej,no ale tam trzeba czekać,spróbuj najpierw gdzieś na szybko prywatnie (niestety nie wiem gdzie),a potem umów się do Akademii,tam są naprawdę dobrzy specjaliści i mają super podejście do dzieci,na miejscu robią wszystkie potrzebne badania,usg itd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Boguslaw Karpowicz,
w gdyni an Sojowej (dabrowa) napewno pon i sr, ale wiem ze jak cos pilnego to nawet przed praca po 7 rano przyjmie, duzo tez przez telefon dopyta o winiki, to od razu powie czy mozna z tym czekac, jak nie odbierze komorki, oddzwania.

koszt wizyty 100 zł

Wielu lekarzy nam go polecalo, oczywiscie mowa o dziecku.
Tylko nie wiem czy wolisz Gdansk czy Gdynie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli nefrolog dziecięcy prywatnie to Dr Piot Czarniak przyjmuje we wtorki w godz. 15-20 w Medivec w Pruszczu Gdańskim. tel.535-220-600

Bardzo polecam. Kiedy nasza córka miała zapalenie układu moczowego i trafiliśmy na Zaspę do szpitala małej wykonano tam USG. Stwierdzono anomalie nerek( jedna podwójna) i skierowano na badanie CUM.

Czekając na zabieg dostałam namiar na Dr. Czarniaka od koleżanki (jej córka leczy się u niego kilka lat). Dostałam się praktycznie z miejsca.
Lekarz z wspaniałym podejściem do dzieci. Zrobił szczgółowe badanie USG, Wszystko spokojnie nam tłumaczył, a co najważniejsze całkowicie podważył USG ze szpitala Zaspie!!!

Powiedział że mała jest zdrowa, wszystko jest ok,i że nie mamy się zgłaszać na CUM za co ręczy głową!!!

Naprawdę jesteśmy mu bardzo wdzięczni...Zatosowaliśmy się do jego wskazówek i jak dotąd nie ma problemów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 45
Czarniak świetny i tez nefrolog, chodzimy do niego co m-c na usg,
super podejscie do dzieci, do tego rzeczowy, zostal etraz niedawno ordynatorem,wiec sprawdz powyzszy kontak czy andal aktualny, wczesniej w Gdyni robil usg raz tyg, a teraz tylko raz w m-cu, ze wzgledu na anplyw obowiazkow,

ale jesli robi w gabinecie od razu usg, a jest w nim mega specjalista to poszlabym do niego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 43
Ale do czarniaka termin w endomedziee na styczeń, to gdzie mogę go jeszcze złapać szybki bo już się pogubilam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 33
Karpowicz
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki jeszcze tego będę łapać, bo do czarniaka terminy długie, jesteście jak zwykle bardzo pomocne dziewczyny, dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zadzwon na Polanki , tam maja jeszcze terminy na usg na grudzien do Czarniaka, Swiętonia, przynajmniej tydzien temu były( tylko potzrebujesz skierowanie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 34
ja mam dziecko z wrodzona wada nerek i robiłam dotychczas usg dziecku głównie u Czarniaka( swietny lekarz i czlowiek) , oraz u dr Potrzebicz(Wałowa,ale dłuzsze terminy)
poza tym wedlug mojej wiedzy świetnymi specjalistami od usg ukl. moczowego są dr Swieton i Kosiak( oni rowniez przyjmuja w endomedzie, albo w pruszczu -Swieton z tego co pamietam)
mozna tez ich znalezc w Gdyni,ale nie znam szczegolow, bo celuje w Gdansk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 39
Czarniak, Kosiak, Świeton - Gdyni na Dworcowej, Osrodek Diagnostyki Medycznej, zazwyczaj dlugie terminy 2-4 tyg, ale warto dzwonic, ludzie odmawiaja terminy czesto w okolicach brzydkiej pogody:)
image image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 40
Rozumiem że do tych lekarzy zapisy na wizyty prywatne?
Nie koniecznie.
Dr Czarniak przyjmuje na Akademii i Polankach. Dr Kosiak na Akademii.
Jakie terminy to nie mam pojęcia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziewczyny może ktoś ma nr tel do jakiegoś z tych specjalistów na nfz sie zapisalismy na wrzesień chciałabym jeszcze prywatnie a w intern. nie mogę znależc
image

image
a gdzie sie zapisalas na NFZ na wrzesien i do kogo konkretnie?
Na polanki, do kogo nie wiem bo mąż dzwonił
image

image

Inne tematy z forum Zdrowie

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Co zaostrza łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

Ktoś może walczy z łuszczycą na skórze głowy? U mnie jest coraz gorzej, na tyle, że normalnie...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry