Widok

neurolog dzieciecy godny polecenia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dostalam skierowanie ale terminy tak kosmicznie ze chyba wybiore wizyte prywatna - macie kogos godnego polecenia najchetniej z gdanska, przejrzalam juz forum ale moze sa swiezsze opinie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadzwon na polanki

na nfz

dr michalska

jestem zadowolona
terminy w miare krotkie, przynajmniej tydz temu tak bylo

probuj
ja polecam dr Konkel, też przyjmuje w przychodni specjalistycznej na Polankach, na nfz
b. miła, konkretna
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Leżeliśmy na Polankach, to przychodziła do Jacka taka mocno starsza pani doktor.
Podobno najlepsiejsza.

Rzeczywiście, konkretne i z podejściem.
Nie znam nazwiska.
image

image
dzieki terminy koniec marca niestety
image
Zadzwoń do przychodni na Świętokrzyskiej,tam też przyjmuje drMichalska.A terminy nie tak odległe...chyba,że mi się tak udało,bo na wizytę z dzieckiem czekałam niecałe 2 tyg
ja nadal polecam pania dr Reif z przychodni w szpitalu na Zaspie. Na pierwsza wizyte czekalismy ok. 3 tyg.
enty raz polecam Dr Raif z przychodni przyszpitalnej na Zaspie :]
dr Raif dopiero kwiecien ech a moze ktos z tych polecanych lekarzy przyjmuje gdzies prywatnie?
image
Krystyna Kozakiewicz-Sroka przyjmuje w przychodni Świętokrzyska a prywatnie byłam u niej we Wrzeszczu Wajdeloty 28
tel: 502-364-677. Czy telefon aktualny to nie wiem

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Pomysł na prezent dla 60latki (164 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry