Widok
nic nie moge znalezc!!!!!
Postanowilam napisac bo odkad ustalilismy date slubu swiat stanal na glowie. ten wspanialy dzien to 04 czerwiec nie moge sie doczekac , tylko narazie jestem przerazona bo jak szukam lokalu to wszystko juz zajete!!!!!!!!!!!! pomocy albo bardzo drogo albo juz nie ma terminu --wiem ze slub ma sie raz w zyciu (((hihihihi przynajmniej niektorzy))) ale te kwoty wydaja mi sie przesadzone , ten caly biznes slubny mnie przerosl , nagrania , zaproszenia , boze najwazniejsze wesele a ja nie moge znalezc wolnych terminow..... no coz mam nadzieje ze damy rade , ,usi sie udac .pozdrawiam wszystkie panny mlode i ..mezatki
ps . nie wspomne juz ze wybor sukni to tez nie jest prosta sprawa...
ps . nie wspomne juz ze wybor sukni to tez nie jest prosta sprawa...
Tez się zastanawialiśmy nad Hotelikiem Lipce tylko u nas będzie wiecej niż 60 osob i 30 osób musiałoby siedzieć w osobnym pokoiku nie widząc pary mlodej, więc zrezygnowaliśmy. Zwróć uwagę też na barmana (kelnera) - jak tam byliśmy potwornie czuć było od niego alkoholem!!
Ale pomysł z oświetlonym tarasem, na którym mogą też bawić się goście podobał nam się. :)
Pozdrawiam :)
Ale pomysł z oświetlonym tarasem, na którym mogą też bawić się goście podobał nam się. :)
Pozdrawiam :)
Aguszka :)
dziekuje wam za natychmiastowa odpowiedz , ale przez to wszystko bylam strasznie zakrecona. ale juz mam , zdecydowalismy sie na Zloty ul w sopocie 120 zl; od osoby , lokal jest ekstra. mam nadzieje ze bedzie dobrze . teraz szukamy dj a ja oczywiscie sukni ---- daj cie znak czy to prawda ze w gdyni salony sa bardzo drogie????????? witch fajnie ze tez macie slub 04.06 :):):) dziekuje wam jeszcze raz , straszna ze mnie panikara :):)
Generalnie z slaonu trzeba liczyc 2000 kupno 1000 wypozyczenie. Ceny bardzo usrednione. Na weselniku mozna upolowac sukienke za pół ceny. Jak nie masz nic przeciwko gorsetom to będzie łatwo coś znależć. Jak szukasz czegoś taniego - polecam, choć sama nie skorzystałam z sklepu-wypożyczalni na Malczewskiego w Gdańsku. 300-400 zl możesz wypożyczyć i starsze i nowsze modele. Pozdrawiam i powodzenia
HASZKA, a może Ty już rozmawiałaś z kimś kto robił tam wesele (w Melisie)? Bo ja niestety szukam na wszelki wypadek (awaryjnie) jeszcze jednej sali, bo z tą poprzednią mogą pojawić się kłopoty - zmienia się właściciel i nie wiadomo, czy nie zmieni warunków. Narazie tylko tam zadzwoniłam więc jeszcze nawet nie widziałam tego miejsca i nie znam nikogo, kto by się tam bawił. Czekam na wieści:)