Widok

nie przyjemny kardiolog -dr.Sabiniewicz

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dr.Sabiniewicz -kardiolog dzieciecy opinie na jego temat poprosze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
jestem w szoku! wlos sie jezy na glowie jak cos takiego sie slyszy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
brak słów, szok...
Wiem, że bardzo dobrym kardiologiem dziecięcym jest doktor Chojnicki. Przyjmuje w Invikcie. Ponoć znany w naszym województwie. I w przeciwieństwie do tego, baardzo miły człowiek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
co za bałwan jeden !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
chciał nas wyrzucić z gabinetu bo przyjechaliśmy do szpitala karetką,powiedzial mojemu mężowi,że marnuje pieniądze z NFZ-u i,że w swojej 7-letniej karierze zawodowej nie zarobił na operację syna.I,że nasz syn będzie operowany z jego składek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
A ogólnie czym Cie ten doktor tak zdenerwował?Do nas miał pretensje że mały płacze w czasie badania i nie umiemy go uspokoić a miał wtedy miesiąc i czy nie znamy jeszcze sposobu aby go uspokoić a wtedy jednyny sposób to cycek :)A na koniec że na następną wizyte dziecko ma być przewiniete, nakarmione i nie płaczące ale mi wtedy ciśnienie podniósł:)no i informacje jakie przedstawiał nie były dla nas wystarczające.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki bardzo.Pozdrawiamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byliśmy u dr Piotr Potaż, bardzo fajny lekarz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
pamitasz moze nazwisko nowego lekarza bo my tez musimy zmienic po drugiej skandalicznej wizycie u niego z synkiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mieliśmy wizyte u niego w akademii i nam nie odpowiadał więc na następną zapisalismy sie do innego i było oki, zupełnie inne podejscie do dziecka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry