Widok

nie tam...

...to tu

https://www.youtube.com/watch?v=3vFdQCJHQok

Ps
Dlaczego Adminie usuwasz wpisy, których nie rozumiesz?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego lukrecjo nie znasz regulaminu dodawania komentarzy pod artykułami? Dodawanie linków jest zabronione. Polecam lekturę (punkt 6) https://www.trojmiasto.pl/regulaminy/Regulamin-dodawania-opinii-do-artykulow-w-Portalu-www-trojmiasto-pl-reg4.html
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiepsko...
i nie pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a to ciekawe bo jakos te "inne"linki
wchodza i siedza
czyzby o tresc jednak chodzilo?
nie moze byc
nie wierze
za uczciwe i nie-pro ?poprawne politycznie to forum

moge powiedziec "zydzi sa be"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na forum tak - "inne linki wchodza i siedza". Pod artykułami nie. Jedyne linki jakie się pojawiają to te, które odsyłają do innych artykułów do naszego portalu. Nie ma tu złośliwości, proszę nie dorabiajcie ideologii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy link w poniższym wątku odsyła do artykułu Waszego portalu???
https://forum.trojmiasto.pl/Uczniowie-czarnoksieznika-i-ich-zabawy-t833762,1,30.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Link w poniższym wątku odsyła do innego artykułu ale został zamieszczony na forum a nie w komentarzu pod artykułem.

Aaa, rozumiem... Czyli linków nie można załączać, ale wyzwiska, chamstwo, arogancja mile widziane, bo nie usuwane... Lukrecja ma rację.

Wg mojego "regulaminu", forum.trojmiasto.pl skreślam z listy sensownych miejscówek w sieci.
Obraża się tutaj bezkarnie ludzi i żaden admin na to nie reaguje. Jest zabawnie gdy pociska się o d... maryni albo odsiewa chwytliwe tematy do zapychania serwisu informacyjnego.
W innych sprawach obowiązuje cenzura.
Zwijam się stąd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na trójmiasto.pl są artykuły. Takie, że krowa wybiegła na obwodnicę i jest korek. Albo że Arka Gdynia zawsze wygrywa z Legią i zawsze przegrywa z Lechią. I te artykuły można komentować. Ale w tych komentarzach nie można wklejać linków.
Na trójmiasto.pl jest też forum, czyli to, gdzie teraz jesteśmy. I tu wolno komentować i wklejać linki. Nawet o Żydach. Tak na próbę wklejam. Nie powiem, czy się z tym zgadzam czy nie. Tak tylko żeby pokazać :)))

https://www.youtube.com/watch?v=cTAlTn2n8yw

> I te artykuły można komentować. Ale w tych komentarzach nie można wklejać linków.

Wszystko jasne. Nie rozumiem jednak (i nie wiem, o jaki link chodziło w tym konkretnym przypadku), co taki link może szkodzić, rozumiem jednak, że jest odpowiedni paragraf... A czy nie ma paragrafu na durne wpisy? Na chamstwo? Na wyzwiska? Przytoczę przykład artykułu o łosiu, który wszedł na cmentarz i już z niego żywy nie wyszedł. Nikt nie żałował zwierzęcia, tylko pojawiły się idiotyczne komentarze: i po co tam wchodził, co za łoś z niego, postawić mu pomnik, pochować na tym cmentarzu, powinni go zjeść albo do zoo Leon dać itp. Głupie i chamskie wpisy nie mają odpowiedniego punktu w regulaminie???

Adminie,

Kwestia linków jest sformułowana w regulaminie bardzo nieprecyzyjnie albo idiotycznie. Proszę to przemyśleć. Niektóre linki, merytorycznie związane z komentarzem, pozwalają zaoszczędzić miejsce na forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę o usunięcie "łowcy absurdów" z forum raz na zawsze. Skończy się chamstwo i obrażanie. Przekonajcie się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli wraz z nim zniknie na zawsze wasza trzoda, to podejrzewam, że większosć Forumów jakoś stratę Zetjota przeboleje ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sadyl, jesteś chamem niewiele mniejszym niż łowca.
Ja stąd znikam jeśli staruch przestanie obrażać ludzi. Mam gdzieś to forum.
Ty też znikniesz? Idziesz na to?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Mam gdzieś to forum.

Skoro tak, to zniknij bez żadnych warunków. Co cię tu trzyma?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiele razy odpowiadałem na to pytanie.
Nie ma zgody żeby jakiś człowieczek obrażał publicznie ludzi, wyzywał od postkomunistów, złodziei i wiele wiele innych, których nie chce mi się przytaczać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jejku

ludzie

pierwszy madry sensowny i

obronny wpis
Lowcy!

zycie jest jednak pelne niespodzianek
sa dowody na cud
jest nadziejap

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy warto brać używany sprzęt pomiarowy na budowę? (3 odpowiedzi)

Potrzebuję sprzętu pomiarowego, ale mam ograniczony budżet. Ktoś zasugerował mi, że używany lub...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry