Widok

niedostępność

Hej
mam pytanie czy dziewczyna powinna być trudna do zdobycia, niedostępna dla chłopaka?? Myśle w takim sensie czy powinna dawać się pocałowac, przytulać na początku znajomości??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
@wdr
+1 ode mnie, haha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@wdr
Wiesz... To zależy co mamy na myśli mówiąc "jazda próbna" W pewnym momencie porównywanie człowieka do przedmiotów nie ma już zastosowania. Wydaje mi się, że chcesz na siłę pokazać, że kobietę trzeba przed ślubem wykorzystać/wypróbować aby być pewnym czy nadaje się na żonę.
Jest to jednak błąd logiczny. Ponieważ tego akurat można być pewnym przed ślubem i bez tego konkretnego testowania ;)

No ale jeśli ktoś uparcie chce sobie tłumaczyć i swojej wybrance, że takie testy są konieczne, to ja się nie wtrącam.

Pytanie tylko jest jedno:
Czy taki test zostanie wykonany na dzień przed zakupem/ślubem?
czy raczej to testowanie będzie trwało miesiącami lub latami tak, jakby się facet zdecydować nie mógł?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedźmy tym autem...

auto musi wyglądać dla nas atrakcyjnie ,musi być funkcjonalne, ale (o ile nie jesteśmy starym dziadkiem któremu odebrano prawo jazdy) i chcemy też nim pojeździć - dobrze żeby był tam niezły silnik . Jak wszystko będzie OK to "posłuży" nam długie lata. Czyż nie ?
@sam
no nie, wątek kierowców, samochodów Ty rozpocząłeś. Wdr tylko się do tego odniósł więc on na pewno nie porównuje ludzi do maszym:P

wydaje mi się również, że pisząc o jeździe próbnej miał na myśle sprawdzenie w dwie strony: czy jemu pasuje kobieta i czy on pasuje kobiecie w łóżku.

Bez udanego seksu nie będzie udanego związku, w tych sprawach albo się do siebie pasuje od razu albo wcale, nie da się tego nauczyć. Albo jest fajnie, spontanicznie i naturalnie, albo sztucznie, schematycznie i nudno.
@wdr

Tym silnikiem jest charakter kobiety, a nie jej krocze.
No ale to ja tak uważam, ty i ktokolwiek inny może uważać inaczej ;P
@Artur

... bez udanego seksu nie będzie udanego związku

Jest to typowy chwyt manipulacyjny na który łapią się niektóre kobiety.
Dobrym w łóżku także nie jest się od razu. Więc na jednym teście się zapene nie skończy. Prawdę mówię, czy nie? : )))
dla ścisłości

Instrukcja do auta:

wygląd auta - wygląd partnera
funkcjonalność - charakter i intelekt
silnik - seks
wiesz niektórym wystarczy że ruszy z miejsca , a inny pojedzie na hamownię silnik sprawdzić na wysokich obrotach zależy od kierowcy każdy ma inne wymagania istotne , aby razem stworzyli taki duet coby do mety dojechać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@wdr

No to nic, tylko życzyć ci udanego porzycia i 66tej rocznicy ślubu! : )))

Powodzenia!
taaa życz mi szerokiej drogi i żebym od czasu do czasu mógł dla frajdy przystanąć , pójść do lasu i na quadzie pojeździć.
Tego nie mogę ci życzyć.
Jeżdżenie quadem po lesie jest zabronione przez prawo a i mi się to nie podoba, gdy niszczy się w taki sposób piękne lasy :)
@sam:
Jeśli dobrze skumałeś analogię, to jeżdżenie quadem po lesie nie jest zabronione (chyba, że las jest prywatny) - ale jest po prostu głupie.
Komu by się chciało wysiadać z wygodnej i bezpiecznej bryki, żeby sobie odbijać jądra w niewygodzie? ;)
TO mozna robić za młodu ;) albo na starość, jak bryka już odmawia posłuszeństwa, albo przyjemność z jej eksploatacji już nie ta i potrzeba adrenaliny :D
wiem tu wkraczamy na podmokły teren , ale jak silnik się zaciera , a ty czujesz że musisz zaszaleć to co powstrzymywać się całe życie , nie lubię transportu publicznego tudzież taksówek , ale taki quadzik na wynajem krótko/średnio terminowy , to chyba nie aż takie okropne ? lasu nie spalę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@sam
Nie mówisz dobrze...
Po prostu na dobrym koniu kobieta daleko zajedzie. Ale lepiej żeby szła na piechotę, niż ma ciągnać jakiegoś osła. :D Każda Ci to powie :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Artur
Twoja żona też tak uważa? Twojej córce też tak ktoś kiedyś powie :D
No chyba, że nie masz córki, to masz szczęście.
@wdr:
Zatem, poniekąd potwierdzasz fakt, ze lepiej zaszaleć za młodu. Mniejsza szansa na późniejsze rozbicie dobrej bryki - albo skazanie jej na korozję, kiedy sam będziesz nadrabiał braki na quadzie (o taksówkach nie wspomnę:)
Ale żeby z dobrą bryką nie było problemów w przyszłości, trza o nią nieustannie dbać!
No i przede wszystkim: kupując, zwracać uwagę na przebieg i rocznik :D
Widzę, że temat się strasznie rozkręcił a ja nadal nie uzyskałam odpowiedzi
dobre ;) możę zamiast zamiast konia lepiej pasowałby ogier , ale i tak naprawdę dobre :)
@osoba

A jesteście tylko przyjaciółmi? Czy oficjalnie parą? Bo znajomość można różnie interpretować.
Jak dla mnie to możesz być nie do zdobycia :D Lubię wyzwania ;)
No jest to początki znajomości były już trzy spotkania
do góry