Widok

niedostępność

Hej
mam pytanie czy dziewczyna powinna być trudna do zdobycia, niedostępna dla chłopaka?? Myśle w takim sensie czy powinna dawać się pocałowac, przytulać na początku znajomości??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiesz Ja Ci powiem jak to było ze mną gdy poznałam gdyniaka 25 lat temu .Powinno być tak by na wszystko przyszedł czas , ale wiesz jak to znajomy z pracy a Ja z innego województwa i tak niby weszłam na kawę i w pierwszy dzień znajomości mimo, że były 3 pokoje weszłam jemu do łóżka i mimo, że mnie rzucił kilka długich lat to rok przed śmiercią ta wiele razy zdradzana byłam dla niego najukochańsza i najlepsza.Niczego nie żałuje bo był jedyny w mym życiu, którego za życia i po śmierci bardzo kochałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sadyl
Ja nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.
Pragniesz dozgonnego związku na bazie umowy?

Nie, ja nic takiego nie powiedziałem. Mówiłem, że powinniśmy kierować się pewnymi zasadami lub standardami, które zminimalizują ryzyko popełnienia błędu. Mówiłem też, że 100% pewności nie ma. Ale stosując się do tych pewnych zasad o pomyłkę będzie bardzo, bardzo trudno.
@M-a-j-k-a
hehehe - widzę, że nadal "pracownicy" szukasz :D

Nie mogłem się powstrzymać ;D
> Matchbox - w tym wątku oznacza dziecko

Dzięki za wyjaśnienie. Mamy inne doświadczenia, zatem nie mogłem skumać :)
nie zbierasz matchboxów ? żałuj ... ferrari nie jest w wersji matchbox to dwa osobne pojazdy. :P

@Sadyl, mam je sprzedać jeszcze przed całkowitą spłatą ??? No way
Daj mi się nim nacieszyć ;P. A, że jest ok, to i ja wiem :)))

Czasem może coś się w nim popsuje, trudno, trza naprawić i jechać dalej ;)))
@wdr:
Wziąłem pod uwagę kilka wariantów. Nie negowałęm faktu posiadania Ferrari (a już szczególnie w wersji matchbox;)
Ja nie zbieram matchboxów. Wyrosłem już z tego, zatem Twój mnie ani ziębi ani grzeje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj tam.. demonizujesz Ilona.
Twoje autko jest całkiem ok - i się spłaci również u innego użytkownika :D
jak to nazwałeś "ograniczam twoje marzenia" do mojego Ferrari :) , Ferrari jest jak najbardziej rzeczywiste, dziwne że pomyślałeś że go nie mam, jak nawet mam matchbox-a.
w sensie alimenty płaci :P
spłacać autko - czy to metafora ? jeśli tak to co oznacza , bo nie zajarzyłem;)
@wdr:
@ferrari - rozumiem Twoją wypowiedź, jeśli je masz. Ale w tym kontekście nie rozumiem słów "pomarzyć też nie możesz". Ograniczasz tym swoje marzenia, czy ograniczasz moje? Bo ja o Twoim ferrari nie marzę i nie zamierzam :D Natomiast wypowiedź jest niezrozumiała w całości, jeśli tego ferrari nie masz :)

> u mnie zawsze się okazywało że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego

Na szczęście - mam inne doświadczenia :)
Tylko gwoli wyjaśnienia ;)
Ferrari nie jest nie było i nie będzie na sprzedaż więc .. pomarzyć też nie możesz ;)
To nie tyle reprezentacyjne czy lans , po prostu jest dla ciebie cenne , wspomnienia i masę przebytych razem kilometrów.

I na koniec ,u mnie zawsze się okazywało że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.

tośmy se pogadali o "trudnych" sprawach
A ja tam czytam, uśmiecham się i zastanawiam czy wszystko ze mną ok bo nawet te porównania mi się podobają :P

No ale ja swoje autko jeszcze spłacam, więc może to stąd ten efekt ;)))
@sadyl - wiesz, wiesz :D

@Artur dla "udobruchania" nawet napisał Kobiety dużą literą :D

aaa no i rozumiem, ustawa rzecz święta :-))))
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
@Majka
nie mogę, ustawa o ochronie danych osobowych... cóż, taka branża odzieżowa :D

nie zauważyłem, by ktoś sprowadzał Kobiety do roli auta. to tylko metafora taka
@Majka:
Nie wiem o czym piszesz :D
ojj panowie - to Wasze uprzedmiotawianie kobiet, sprowadzenie kobiet do roli auta, którym się jeździ po lesie itd. jest bardzo, ale to bardzo nie fajne....
@wdr:
Nie szkodzi. Świetnie (chyba) skumałem :)
Miałem to szczęście (?) za młodu, że zajeździłem N aut. Także tych, na które nie miałem uprawnień albo np. w prywatnym lesie ;)
Zarówno po szosach jak i po terenie :D
Za młodu.. nie przywiązywałem sie do tego, czym jeżdżę.
Po prostu było.. jak się spsuło, to się kupowało inne. W końcu.. na rynku wtórnym jest ogromna nadpodaż :)
Potem sie zacząłęm przywiązywać. Ale nie w każdym przypadku dbanie o auto działa. Czasami ma wadę ukrytą (szczególnie, jeśli jest po dobrym dzwonie), która wychodzi na jaw po czasie.
Niby da się tym jeździć, ale komfort nie ten. Szczególnie, jeśli masz świadomość tej wady :)

A i na quadach się już najeździłem :D

Nie kupiłbym sobie teraz Ferrari. Nie mozna mieć kilku bryk naraz..
Raczej jestem za SUV-em, czy wręcz terenówką. Nie muszę mieć bryki reprezentacyjnej, dla pokazu. Lans, to nie moja bajka. Chcę brykę, na której mogę zawsze polegać i z którą dobrze mi się jeżdzi zarówno po szosie, jak (czasami) po chaszczach :)
@Artur
no pisałeś, że Ty przeglądasz CV modelek. A ja zaproponowałam, żebyś podzielił się tym z @samem :-))

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Trans osoby z Trójmiasta (195 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry