Widok

niedrogie noclegi w Gdyni,pomocy!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam noclegu na co najmniej 2 noce w Gdyni dla okolo 50 osób,strasznie duzo gosci bede miala z daleka i boje sie ze to mnie zrujnuje finansowo...wesele w chwaszczynie ale noclegi moga byc w Gdyni,bo atokar bedzie do rozwozenia...moze ktos ma jakies namiary? pomozcie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam na pokoje goscine do rumi pokoje.pokoje sa nowe wyremontowane oraz urzadzone cena od 35zl za osobe
aaa to prawda...odremontowali akademik i jest baaardzo przyjemnie

Akademik AM przy bulwarze,pokoje w zeszlym roku kosztowaly 35zl od osoby za dobe(pokoje 2 osobowe)w zakdym pokoju jest lazienka.Akademik jest po remoncie wiec nie ma obciachu,jest czysto i dosc ladnie,nie wspomne o widoku przez okno po przebudzeniu.
Przyłączam się do prośby Ani, gdyżsama poszukuję noclegów blisko Gdyni. Sali teżposzukuję... z parkietem, oczywiście :)
wielkie dzieki,a w kegel jakie sa ceny i ile tam pokoi?
ja mam 18 sierpnia i zarezerowalam tak wszystkie pokoje na ten dzien ale tam kosztuje 40 zl za osobe.pokoje 3-4 osobowe,wiec nie wiem czy tak mi sie uda wszystkich dobrze umiescic dlatego szukam cos innego...
akademiki Akademii Morskiej na Beniowskiego, to są osobne mieszkania, dwupokojowe i jednopokojowe
na Witominie pokoje do wynajęcia Bryza i jeszcze obok ale nazwy nie pamiętam
w Redłowie na Batalionów Chłopskich Vila Domika-pokoje do wynajęcia

Korzystałam, więc polecam: Pokoje gościnne Kegel - Błażusiak
81-533 Gdynia, Wielkopolska 227 tel.058 664 89 20 fax 058 668 03 90
e-mail: pokojegoscinne1@neostrada.pl

a inne

Ada - Pokoje Gościnne
81-461 Gdynia, Powstania Wielkopolskiego 36 tel.622-41-33, 0-606-266-109
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ania a gdzie masz w chwaszczynie wesele no i kiedy? my tez mamy w chwaszczynie i nasi goscie spia na miejscu (Orchidea - Wanoga). Tam jest pokoi na 50 miejsc. Moze jesli w Twoim terminie nie bedzie tam zajetych pokoi to bedzieszmogla tam gosci ulokowac. Noclego sa w miare tanie 120 zl za pokoj 4 osobowy.

To hotelikprzy MOSiR Rumia- ladne pokoje- 1,2,3,5,6-osobowe- w sumie na 31osob z lazienkami,sniadania

ja mam namiary na mieszkanie na fikakowie,w kwietniu kosztowalo 100 zl za dobe i wciznelam tam 7 osob:)
rowniez moglabym sprobowac zadzwonic..a co to za miejsce?
a Rumia moglaby byc?
mam namiary na tanie noclegi ze sniadaniem

wielkie dzieki,napewno tam przedzwonie...slub w sierpniu,wiec moze jest szansa w tych akademikach...
w akademikach kolo akademii morskiej sa lazienki w kazym mieszkaniu..sprobuj tam.

kurcze jeszcze nic nie znalazlas?kurcze ciezko cos w gdyni taniego a w neptun tam jest drogo ale moze sie mozna dogadac na wiekoszosz licze ludzi

tez o tym myslalam,ale tam jest jedna lazienka na pietrze i wogole jakos tak byle jak...ale jeszcze zadzwonie i popytam
sprobuj w akademikach cos znalezc (jesli masz slub w okresie wakacyjnym).

:( super...po prostu jak sobie mysle o tych tysiacach zlotych,ktore bede musiala wydac na noclegi to mi slabo...
w gdyni nie ma tanich noclegów niestety :( trudno bedzie cos znalezc ;/

do góry