Widok

niewysoki mężczyzna poszukiwany...

niewysoka atrakcyjna brunetka pozna niewyskiego max.175cm atrakcyjnego mężczyznę w wieku 29-38:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj mail
hej mam 30 lat podaj maial lub gg to sie poznamy pozdrawiam
katka.z35@wp.pl
CZESC TOBIE PIOTR Z TCZEWA 43LATA SAM BEZ PROBLEMOW SZUKAM TEZ KOBIETY MOJ MEIL / piotrhamburg@op.pl/
hm....
a 41,tyle,że nie wiadomo,czy atrakcyjny..?
odezwij się jeśli chcesz
tom32s@tlen.pl
wolfenstein728@o2.pl
mam 32 lata (prawie) i 173 wzrostu odezwij się do mnie
Kobieto co Ty masz z głową... To jest jakiś dramat, już pomijając fakt szukania faceta przez internet to decydujesz z kim się wiązać na podstawie WZROSTU? Bozia urodę dała, na umysł już czasu nie starczyło, co? Jakieś testy IQ powinny być robione przed wysłaniem posta...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co w takim razie ty tutaj rabisz?...zalecam test IQ:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ninja a może tak czas żebyś spojrzał na siebie z dystansu i zastanowił się co ty masz z głową. Ludzie szukają przez internet kontaktów z innymi ludźmi. To zupełnie normalne. To znak naszych czasów. A co do wymagań typu wzrost, budowa czy kolor oczu to każdy człowiek ma jakieś własne preferencje którymi kieruje się przy wyborze potencjalnego partnera. To też zupełnie normalne. Tobie strasznie łatwo przychodzi ocenianie i obrażanie innych a ja czytając twoje wpisy doszedłem do wniosku że to z tobą pewnie jest coś nie tak. Życzę więcej tolerancji i dystansu do siebie i innych.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Tak ludzie bez zainteresowań, pasji, bez znajomych/przyjaciół szukają w necie znajomości. Dla takich desperatów to może i jest norma. Dla ludzi normalnych, inteligentnych i znających własna wartość to jest żałosne lub po prostu śmieszne. Przez internet to mogę dla mojego owczarka suczki do rozrodu szukać, a nie żony! Takie czasy, że patologiczne zachowania staja się zwyczajne i to jest przykre.
... to jak jesteś tak inteligientny , błyskotliwy "boski" to co tutaj robisz - czemu marnujesz czas i swoją empatię , raczej jej brak , na forum trojmiejskie - wszak człowiek o takich horyzontach i zaletach rozchwytywany nie powinien mieć ani ochoty ani czasu przebywać wśród pospulstwa ni bratać się z nimi odpowiadając na jakikolwiek post...

...każdy szuka kogo chce , jeżeli jest taka a nie inna możliwość więc czenu ją odrzucać - masz przykre doświadczenia z taką formą kontaktu - dałeś się podejść , wykorzystać ?? nieee no kto jak kto ale TY ??

Urągając i wyśmiewając nawet komentując , wybacz ale ja nie dostrzegam śladu inteligencji w Twoich postach , nie zniechęcisz nikogo tylko wystawisz sobie świadectwo , nikomu innemu...

Jeżeli miałbym być tak inteligentny przepraszam - raczej oceniany jako inteligentny na podstawie postów pisanych w Twoim tonie to wolę być głupcem i klikać na forum szukając czego mi się żywnie podoba bo mam taki kaprys...

Żenada...
kurcze ... a ja mam 187 :-(
IQ czy wzrostu ? ;-)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
ha ha ha , nie ma to jak usmiechnąć sie z rana przy filiżance kawy - a pewnie , że nie odpowiem :-)
A mnie wzrost nie interesuje , raczej stan konta.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry