Widok

niska temp. u dziecka 36 st.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy wasze dzieci miewaja takie niskie tem ? dodam że " w dotyku " tez mlodu jest chlodny wiec raczej nie wina termometru spi i jest przykryty wiec raczej nie powiino byc mu zimno
tydzien temu przechodzil infekcje wirusowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak jak bylam dzieckiem to jak się coś działo to też zwykle miałam obniżoną temperaturę ciała...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja właśnie moim chłopakom przed chwilą mierzyłam dwa razy i jeden ma 36.1 a drugi 35.9 obaj zakatarzeni .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
godzine temu 35,9 chwile pozniej 36,2 dziecko jest na antybiotyku juz pare dni, tez sie zaczelam zastanawiac:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojej córy tak było, że miała jakąś wirusówkę z gorączką przez tydzień i po podaniu antybiotyku temp. spadła do 35,8 potem przez długi czas utrzymywała się na poziomie 36,0 - 36,1 i po jakiś dwóch tygodniach nadal tak niska temperatura a pediatra na to, że w ogóle nie mam na to zwracać uwagi, to jest normalna temperatura.... ja sobie to tak tłumaczę, że to wynik osłabienia
dokładnie, osłabienie po infekcji
tak, to napewno osłabienie po infekcji. potwierdzam z doświadczenia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe ja miałam kolegę w podstawówce, którego normalną temperaturą było ok 36 i zawsze jak nie miał ochoty ćwiczyć na wf'ie czy coś w tym stylu to szedł do higienistki i wykorzystywał ten fakt (ta mu mierzyła temp i pisała zwolnienie jako że jest osłabiony) ;p

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

do góry