Widok

onkolog

Witam!
Poszukuję namiary na bardzo dobrego onkologa. Moja mama jest po amputacji piersi i potrzebuję ją skontaktowac jak najszybciej z onkologiem
Z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Palasik - przyjmuje w Gdyni-Dąbrowie w przychodni Dąbrowa-Dąbrówka i gdzieś w przychodni w Gdańsku (chyba Zaspa albo Przymorze). Jest jeszcze inna lekarka 'starszej daty' -znana - dr Karnicka - też przyjmuje w przychodni na Dąbrowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do dr Palasik chodza wszystkie kobiety z mojej rodziny, bardzo sobie chwala, dwie z nich sa po takich samych operacjach jak Twoja mama. Dr Palasik w Gdansku przyjmuje na NFZ w Przychodni Przyszpitalnej na Zaspie, ale sa spore kolejki.
image
image
fantastyczna kobieta - człowiek, lekarz, cudowne podejście do każdej chorej osoby, oby wszscy mieli tak czułe serce dla tej grupy ludzi - polecam wszystkim
Wybitny onkolog- dr Joanna Pikiek - oprzyjmuje w WCO w Gdańsku, gdzies w Sopocie i w poniedziałki w gab prywatnym w Gdyni na ul. Hryniewieckiego (w Sea Towers)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Joanna PIKIEL- bardzo przepraszam za pomyłkę w nazwisku
jezeli wystepuja u Pani mamy obrzeki pooperacyjne, to polecam rowniez rehabilitacje- drenaz limfatyczny (http://www.fizjofit.net.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Hiszpańska mucha czy to działa? (10 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Nie mogę osiągnąć orgazmu (6 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

do góry