Widok

nnt Akademia Kształcenia OMNIBUS czy ktoś tam pracuje?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
i może wypowiedzieć się odnośnie warunków pracy w tej firmie. Jutro mam rozmowę na stanowisko przedstawiciela oświatowego.
Z góry dziięki za wszelkie opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
halo halo :)
napiszę tak- szkoda Twojego czasu:) to oszuści, poszukaj innych opinii na necie
Oj najważniejsze ze pracownicy wpisują posty ktore rzekomo mają świadczyć o porządności firmy która od ponad pól roku nie wypłaca trenerom i pewnie ph należności za przejechane kilometry. Suma sumaru jakby zliczył- ja doliczyłem się juz około 20 osob oszukiwanych w wyplatach z mojego naboru do pracy sprzed pół rok. daje to dośc pokażną kwotę a takich ludzi do ktorych nie ejstem w stanie dortzerec na terenie całej pPolski jest pewnie 20 razy więcej. Cóz kolejny bubel na rynku a właściciele unikają rozmów i maili. ZENADA!!! Ostrzegam trenerów którzy nadal wierza w wypłate zaległości. Rodzice płacą grube pieniądze za kurs, szefostwo rozbija sie fajnymi brykami a pracownicy żebrzą o wypłaty. Ponadto techniki mnemotechniki:) są ogólnie dostępne w sieci!!!
dlaczego nikt zatem nie idzie do sadu pracy?
bo piszecie, ze nie placa itd a nic o tym, sady pracy sa bezplatne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry