Widok

nnt. Gdańsk-Karczemki

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, bardzo prosze o informację - obecni mieszkamy w Gdyni na Wielkim Kacku, ale chcemy sobie troszkę polepszyć i powiększyć życiową przestrzeń. Znależliśmy nasz wymarzony (prawie;)) domek ale w Gdańsku niedaleko Auchoun (jak to sie pisze?:)) Juz za obwodnicą.. - może któraś z Was mieszka gdzies w okolicy? Jak wygląda kwestia wydostania się do centrum ect?
Będę wdzięczna za każdą info;)!!
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do gdańska dojedziesz busem 161,167 i 168 jeśli nie ma korków to zajmuje to ok25min

image
image
Miłość jest opowieścią wyrażaną gęstem,dotykiem,
zapachem,
;) dzieki, my sie będziemy poruszać samochodem i pewnie obwodnicą... bo muszę dojechac na 8.00 do pracy do Sopotu...troszkę obawiam się, że większość czasu będę sterczeć w korkach;) ech..

image
image
image
teraz niestety jeśli chcesz mieć domek, to gdzie byś go nie kupiła w korkach sterczeć będziesz... myślę, że lokalizacja całkiem spoko :)

Dziewczyny - dzieki za dobre słowa... całe życie mieszkałam w Sopocie i tam też mam całą rodzinkę... A Gdańsk, za obwodnić...to dla mnie czarna magia;);)
image
image
image
tez tam będę mieszkać tyle ze w bloku
jesli chodzi o korki to na obwodnicy duzych nie ma, a kartuską mozna objechać "bokiem"

miejmy nadzieję że pociągną wz aż do obwodnicy

i witam sąsiadke :)

image
rano to spoko jedziesz gora 25 minut, ale po poludniu od godziny 15 to tragedia, z dworca na karczemki jedzie sie czasami ponad godzine :( wiec wspolczuje :( plus jest chyba taki ze mozesz sie wyspac w autobusie:) gorzej samochodem . pozdrawiam
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20081018570113.png[/img][/url]
;) no cóż, jakos damy radę;)! Dziekuję za wszelkie informacje!
Do ewentualnej przeprowadzki jescze co najmniej rok - więc pocieszam się, że do tego czasu przebudują tam troszkę te drogi;)
image
image
image
Korki kilometrowe, i aby w godzinach szczytu dostać się w tamtą stronę trzeba duuużo "wolnego" czasu i jeszcze więcej cierpliwości ;)
No cóż, czego się nie robi dla tych swoich 4rech wymarzonych kątów :) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ma żadnych korków. Jeśli już to tylko w stronę Żukowa.
Czasami też robi się mały natłok jak wszyscy naraz przyjeżdżają odebrać dzieci ze szkoły ale to góra 2-3 zmiany świateł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i znowu.....anonim oj oj te info o korkach to z przed 8lat:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam, poprzednio mieszkaliśmy na osiedlu Cztery Pory Roku, tam żona z pracy autem jechała nawet godzine tu po mimo że ma 100% dalej jedzie 15-20 min
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Karczemki

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Osiedle Azaliowa - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Osiedla Azaliowa powstaje w odległości 300 m od ulicy Kartuskiej. Jest stąd blisko do...

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

do góry