Widok

nnt. Gdzie można sprzedać ręcznie haftowany obraz?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie. Dostałam ogromny obraz ręcznie haftowany na Litwie (w ramie )przedstawiający Jana Pawła II. niestety obraz jest tak duży, że nie mogę go ze sobą zabrać za granicę, a do domu też nie pasuje... Czy znacie moze jakieś sklepy, które kupują takie rzeczy? Myślałam o wystawieniu Go na allegro,ale nie za bardzo orientuje się ile jest wart...

będę wdzięczna za pomoc...

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze w sklepach ze świetościami wezmą??? hoć tam musiałabyś mieć fakturę..... albo cepelia????, zapytaj tez w galeriach z obrazami
jesli to b. duzy obraz wyszywane np. krzyżykami to cena kilkaset zł do tys

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
krzyzyki to nie są tyle wiem :) nie znam sie na tym,ale ten "ścieg" to tak jakos pionowe biegnie z gory na dół...
obraz jest wymiarow jakos 70 na 70cm.. w ramie...

pochodze ze zdjeciem po tego rodzaju sklepach,tez myslalam ze tylko tam ewentualnie cos takiego by kupili...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ola, czyzby to juz prezent slubny?

hehe nie :)

tzn jak go dostałam nie było zaznaczenia ze to ślubny, było to jakies 5 miesięcy temu :) głupio mi tak sprzedawać prezent od kogoś, ale wiem, że go dostałam też dlatego, że ten ktoś nie mial co z nim zrobic :)

Skoro tak, to nie powinnas miec skrupulow, zeby sie go pozbyc. Nie jest milo wiedziec, ze Twoj prezent jest z tzw "lancuszka"...

Moze go oddaj do kosciala, np tam gdzie odbedzie sie slub, jako dodatkowe "podziekowanie"????

świetny pomysł :) popieram

image
hehe tez o tym myslalam, ale ta osoba, od której dostałam ten obraz jest z tym kościołem związana :P

zastanowie sie,moze na allegro go wystawie za jakies grosze chociaz...nie wiem

Na allegro.pl wystaw. Tam kupują takie syfy :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry