Kupimy działkę 450-700 m2 w: Chwaszczynie, Osowie, Rumii, Redzie, Pierwoszynie, Kosakowie i wszelkich okolicach. Poradźcie gdzie najlepiej szukać zeby załatwić to bez posredników - tanio!!!
00
konto usunięte
(19 lat temu) 2 kwietnia 2007 o 12:25
Karolinko a jak wyglada dojazd do Gdańska, chodzi mi o komunikację miejską ? moJ M pracuje w Gdańsku i dojeżdża autem a ja pracuję w Gdyni i jeżdże kolejką:))
Tam gdzie my mieszkamy są o wiele tańsze działki niż w okolicach bliskich Chwaszczyna, bo Warzenko jest jeszcze za Tuchomkiem a do Gdyni jest i tak jakieś 15 minut.
my jeździliśmy i szukaliśmy ale ceny w chwaszczynie juz poszly na maxa w gore. jestem zalamana bo moja wizja domku za miastem (ale jednak blisko miasta) zaczyna walić się na łeb!
wiem, że znajomy był zainteresowany kupnem działki na Osowej...jak się dowiedział jakie są tu ceny to odrazu zrezygnował...mówił, że kawałek dalej, bo już w Chwaszczynie są m/w o połowe tańsze....
00
konto usunięte
(19 lat temu) 2 kwietnia 2007 o 07:32
teraz działki w okolicach Chwaszczyna są po 100-150 zł /m2 :(( sama usilnie poszukuję .
Myśmy swoją znaleźli w Anonsach, budujemy się za Chwaszczynem, w Warzenku, wiem, że tam są jeszcze działki na spprzedaż. My w ubiegłym roku zapłaciliśmy 40 tys. za 966m.
co do Rumii to juz raczej nie znajdziesz...warto wybrac sie do Urzedu miasta i czobaczyc gdzie sa jeszcze dzialki, a wtedy kombinowac szukajac kontaktu z wlascicielami i moze sie uda :)