Widok

nnt. Piekarnia JL Rumi.

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ta piekarnia na Dąbrowskiego (w centrum) jest czynna w niedzielę? Jeżeli tak to w jakich godzinach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie piekarnia tylko sklep- piekarnia jest na św. Józefa.
Nie sądzę żeby był otwarty w niedzielę. I do tej pory nie rozumiem jak można jeść takie gnioty....... Z góry przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać...... Nie lubię produktów chlebopodobnych :)
No to jestem ciekawa gdzie jest dobre pieczywo w Rumi? Poza tym wolę takie niż to z Auchan.
w piekarni u Skierki jest super pieczywo, ona jest na przeciwko rynku "w starej" Rumi
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Co tam nie pójdę to już pieczywo wyprzedane, a w piatki wieczorem kolejka ... szkoda gadać.
Niewiem gdzie mieszkasz ale po pieczywo zapraszam na lotnisko albo do starej Rumi.

Piekarnia u Skierki przy rynku, albo u Paczoski na lotnisku niedaleko placu zabaw przy ul.1-go maja.

U skierki zawsze w piątki wieczorkiem od 19.30 do 21.00- lub do sprzedania- sprzedają ciepły chlebuś :)

Z tego co wiem będzie otwarty sklepik z piekarni też całkiem niezłej- za cholerę nie moge sobie przypomnieć nazwy- w tych pawilonach od ul. Dębogórskiej na Os. Królewskim.

My w rodzinie mamy hopla na punkcie dobrego chlebka- piekorz w rodzinie :p
Kolejka, ale opłaca się stanąć. Naprawdę. A w ciągu dnia to trzeba wcześniej ruszyć 4 litery :p mam z ruszeniem swoich problem ale warto :)

Jesli miałabyś kupować w sklepach to rozgladaj się za pieczywem z piekarni Konkol z Karwi. Też dobre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do konkola to raczej mi nie pasuje, strasznie się ich chlebek kruszy (chodzi mi o te ciemne)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkam na kosynierów koło Auchan, wprawdzie już 2 lata i jeszcze nie znalazłam swojej piekarni.
Ja mieszkam na Różanej :) Bliziutko :p

Więc blisko masz jeszcze do Paczoski.
Ul. Słowackiego bodajże. Ale tam musisz być do 8.00- 8.30.
Żadko o 9.00 jest jeszcze pieczywko :)

Razowy stamtąd i bułeczki razowe nie mają sobie równych naprawdę.
A ciemny to nie wiem, nie jadłam z Konkola.
Ciężko będzie z tym wstaniem bo mój mały o tej porze jeszcze śpi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzisiaj sięprzejdę na spacer i zobaczymy z młodym gdzie to jest. Myślę że to bliżej niż do skierki.

Inne tematy z forum Rumia

Codzienne nocne buczenie jakiejś maszyny w Rumi (4 odpowiedzi)

Czy słyszycie od kilkunastu dni codzienne nocne buczenie? Problem w tym, że słychać je...

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry