Widok

nnt. Sposób na odchudzanie dla leniwych i niekonsekwentnych :(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
J.w.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma takiego - w zyciu na wszystko trzeba sobie zapracowac a zwlaszcza na porzadana sylwetke.

najlepszym sposobem na wiele bolaczek jest....akceptacja siebie!

m.ż czyli mniej żreć, no i po 18-stej kłódka na lodówkę:)
ewentualnie można zaufać herbatkom :)

image

image

leniwych zmobilizowac, niekonsekwentnych zmotywowac,mniej "zrec" a wiecej sie ruszac zaczac od zaraz i porzucic wszystkie wymowki typu tabletki katujace diety i inne nic nie warte cuda.
RUSZ SIE !!!!!!!! JUZ!!!!!!
J cos wiem o odchudzaniu. Schodłam ostatnio 12 kilo, podejśc miałam huhuhu.....niezliczenie wiele.
Znalazła stronke gdzie wiele dziewczyn sie odchudza, opisuje w swoich pamietnikach swoje słabosci i sucesy, na forum zawsze radzimy sobie w roznych sprawach i mobilizujemy sie na wzajem.
Mamy specjalne paski wag ktore odliczaja ilosc zgubionych i pozostalych do zrzucenia kilogramow. Bardzo to motywuje.
Najgosze jest zaczac i pierwszy tydzien, pozniej musisz zaczac to traktowac jako zdrowy styl zycia i zostac juz z nim na zawsze, bo okazyjne odchudzanie nic nie da.
Aaaa... i odradzam wszelkie wspomagacze i herbatki. Wiecej z nich szkody niz pozytku.
Herbatki rozleniwiaja metabolizm po jakims czasie i nie sa obojetne dla organizmu.
Najlepsza metoda, to nauczyc sie ,liczyc kalorie. Nie wiecej niz 1500 dziennie. dolozyc do tego troche ruchu,( ale nie koniecznie)...nie jeść minimum 3 godziny przed snem i poznac troche zasad zdrowego odchudzania, kiedy wlaczyc białko i węglowodany w czasie dnia itd. Zrezygnowac z bialego pieczywa, makaronow, ryzu, ziemniaków. Postawic na warzywa, owoce ( ale tylko do południa) chudy nabiał, mięso, zupy ( bez smietany i zaklepek), musli.....i najważniejsze nie mowic sobie nie moge tego czy tamtego, bo zakazany owoc najbardziej kusi.
Kazdy dietety powie ze 10% w codziennej diecie moga stanowic slodycze.
Wszystko jest dla ludzi tylko w umiarkowanych ilosciach :)

Pozdrawiam i życze sukcesu ")

PS. Stronka to www.vitalia.pl

aha...mozna tam wykupic diete ale nie polecam....nie sa jakos szczegolnie extra. Ja diete układałam sama.

image
image
popieram, sprawa jest prosta jak siedze duzo i jem chipsy zamiasst normalnych posiłkow- waga idzie w góre

jak mam np 2 tygi ze wiecej sie ruszam(wystarczy pobiegac 2-3 razy w tyg), jem racjonalniej -czyli wiecej warzywek i miecha niz chipsów - waga spada

tyle ze ja nie umiem sobie usystematyzowac tego wiec mam 5-7 kg raz w jedna, raz w drugą
diety cud to bzdura, jesli po nich nie zostanie sie przy zdrowym trybie zycia- wysoka waga wróci i nie ma cudów

dla leniwych i niekonsekwentnych? niestety: brak

image
Ludzie weźcie się do roboty a nie szukacie pod byle pretekstem możliwości na leżenie na kanapie i schudnięcie 5kg w ciągu 2tyg. Najlepszym sposobem są ćwiczenia i odpowiednie odżywianie. Wszystkie potrzebne informacje zasięgnęłam z chudzianka.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja schudłam ostatnio nie ćwicząc, a jedynie zmniejszyłam porcje. mało i po trochu i wieczorne chipsy zamieniłam na jogurty czy jakieś tam ryżowe chlebki, inne lekkie przekąski.6 kg poszło. Jak się chce do tego jędrne ciałko, to już tylko gimnastyka pozostaje
bulimia - idealne rozwiaznie dla leniwych i niekonsekwentnych

(głupie pytanie głupia odpowiedz)
Madness is the gift, that has been given to me!!

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry