Widok

nnt. Sylwester ! Gdzie można go spędzić poza domem ?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie gdzie można spędzić tegorocznego sylwestra ? Chodzi mi o jakąś imprezę, nie na dworzu i nie domówka. Planowałam pójść na Pokład, ale przez kasę wykruszyli się moi znajomi a do Sylwestra już niedługo :) Będę wdzięczna za podpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poszperaj taki wątek dopiero co był
image

image

oki dzięki :)
mam ten sam problem... impreza w domu mnie nie bardzo interesuje, a planowane wyjście ze znajomymi nie wypaliło ze względu na niespodziewane wydatki u znajomych... na dodatek zostało już tak mało czasu i większość już sobie coś zaplanowała...

pozdrawiam
ja kupilam zaproszenia na domowka.pl to chyba sensowna bardzo opcja
Zapraszam do Rondo w Kolbudach :-D
info 058 6827 260
Sylwester z Gracją zaprasza Sala okolicznościowa GRACJA Numer 1766859
Dodaj do notatnika Powiadom znajomego Drukuj Ogł. z dnia: 2008-12-07

NOWO OTWARTA SALA OKOLICZNOŚCIOWA
*GRACJA*
W ŻELISTRZEWIE

ZAPRASZA NA NIEZAPOMNIANY WIECZÓR SYLWESTROWY

CENA 320 ZŁ OD PARY

OBEJMUJE
KONSUMPCJĘ, OBSŁUGĘ ORAZ MUZYKĘ NA ŻYWO

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !

Rezerwacja pod numerem telefonu 793 449 994

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ----------------------------------------

Organizacja przyjęć okolicznościowych: wesela, chrzciny, jubileusze, urodziny, bankiety firmowe,...
Sala mieści 130 osób

Żelistrzewo Ul. Stolarska20 wjazd od Ul. Wierzbowej10

W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy.

Imię, nazwisko / nazwa firmy: Sala okolicznościowa G R A C J A
Miejscowość: Puck
Kod pocztowy: 84-122
Adres: Żelistrzewo Ul.Stolarska 20 wjazd od Ul.Wierzbowej 10
Wyślij e-mail
Telefon: 793449994

domowka.pl to porażka byłam tam w zeszłym roku, spęd nastolatków (16 - 17 lat), kolejki do toalety, przepychanka (godzina czasu) do szatni. Po prostu nie polecam, po zeszłorocznym "niewypale".
ja przyznam szczerze, w tym roku w ogóle nie szukam żadnego lokalu na sylwestra. chcę na spokojnie z dziewczyną się poprzytulać, popijając nieśmiertelnego CIN&CINa i zapalając zimne ognie. 99% imprez organizowanych w lokalach jest przepłacona i kiepsko zorganizowana wg mnie.
Do patriciag

Wiesz ja też myślałem żeby iść do Pokładu, niewiem czy są jeszcze bilety. Może wybierzemy się razem- napisz GG 55650
Ja szukam partnerki, mam bilet, jeśli byłabyś chętna proszę o meila: sylwester_2009@op.pl
to chyba nie na weselniku powinienes szukac hehehe
Zapraszamy do nas. Ostatnie wolne miejsca. Zoltar w Gdyni, kameralna impreza do bardzo ograniczonej liczby osób. Cena 99 od osoby w tym konsumcja i alkohol. Więcej info 781 838 100.
Witaj, jeśli poszukujesz lokalu na 50-65 osób to proponuje wynajęcie pensjonatu na Oksywiu. Chcą za dwa noclegi i impreze sylwestrową 150 zł za osobę ale jak pogadasz to może też obniżą cenę. Kontakt do niego na jmm1@o2.pl
hehe nie ma jak to odgrzebywanie starych wątków:P
image image
Sylwester Bollywood wejście 100zł ,jedzenie i napoje płatne osobno. Nauka tańca ,orientalny klimat i blisko na pokaz ogni sztucznych przy Gemini. Zastanawiam się nad tą opcją ale znów znajomi nie przepadają za taką muzyką :(
http://allegro.pl/sylwester-zabawa-impreza-trojmiasto-puck-i1345723033.html są jeszcze miejsca.
Mnie się marzy domek w górach..ogień na kominku...Narty...Eh.....
Hihi możesz zawsze jechać na Wieżycę i ogień będzie w barze obok :) Jedziemy ze znajomymi więc czym nas więcej tym lepiej..
My ze znajmowmymi smigamy do Przywidza na narty... ogień tez sie zorganizuje ;)
do góry