Widok

nnt.Trzy żagle, Jelitkowski Dwór inne nowe Zaspa-Przymorze - opinie

Rozglądam się za mieszkaniem w nowym budownictwie, czy sa tu jakieś forumki które mieszkają w którymś z nowych bloków na tych osiedlach
Z Przymorza interesują mnie tylko Trzy Żagle i jak kto uważa Jelitkowski Dwór ( jedni to pod Zaspę przypisują inni pod Przymorze ) :)

Jakie są opłaty
Czy mieszkania są ciepłe
Ogólnie wszystko na temat mieszkania w takim bloku.

Osiedla znam bdb. więc tu pytać nie muszę, ale potrzebuję informacji technicznych dotyczących samych mieszkań, co by później nie płacić czynszu 900zł za około 70m2 ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
odebrałem mieszkanie w zesżłym roku, tak więc dużo powiedzieć na temat czynszy i jak się mieszka to nie mogę. to co mogę powiedziec to to że jesli chodzi o jakośc wykonania to jest super.

bardzo dużo informacji znajdziesz na http://www.trzyzagle.pl jest tam też formu mieskzańców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej powiem że trzy żagla to bardzo fajna lokalizacja osiedle zamknięte mieszkam niedaleko w pobliżu państwowe przedszkola podstawówki aż dwie w odległości do 1000 metrów w tym szkoła z basenem, i jeszcze maja kilka mieszkań w ofercie bezpośrednie , nie polecam mieszkania w horyzoncie tam mieszka kolega męża masakra w ich bloku są trzy nieformalne agencje towarzyskie,
jelitkowski dwór raczej ok ale tam tylko rynek wtórny ceny bardzo wysokie a mieszkanie użytkowane już kilka lat i wystrój według mnie lekko stary i według mnie do remontu ceny ok 8500 do 9 tyś za metr, pisze to z własnego doświadczenia bo też szukamy większego mieszkania niestety ze względów finansowych trzeba będzie to odłożyć
ja też zastanawiałam się nad nowymi inwestycjami górskiego, te przy kolejce bliżej lidla, i te bliżej etc tam kupił mieszkanie kolega męża i jest bardzo zadowolnony fajne ceny w marę ok i fajny układ pomieszczeń, górski korzystniej wychodzi z cenami niż te dwie inwestycje na pasie startowym bliżej szpitala
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kasiu jeśli mogę spytać dlaczego rezygnujesz z Jasienia, pytam bo kuzyn właśnie podpisał umowę wstępną na mieszkanie na Jasieniu czy tam dobrze się mieszka, są jakieś wady mieszkania w tej dzielnicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
BB, a napisz mi jeszcze jak jest z ogrzewaniem ?
Jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej i podobno czynsz + reszta opłat to około 600zł za mieszkanie około 70m2
Nie zapytałam, czy w tej cenie jest ogrzewanie.

Pati, na Jasieniu mieszka się OK, chociaż ja "Przymorzanka" nie do końca się tu odnalazłam :)

Nie mam tu nikogo, nawet mi przyjaciółka "uciekła" :)
Rodzice i moi i mojego męża sa z Zaspy i Przymorza, bracia z Zaspy, reszta rodziny również Zaspa :)
Także wygodniej nam rozważyć powrót na "stare" śmieci :)
łatwiejsza opieka dla dzieci ( rodzina pod ręką ) mąż wygodniejszy dojazd do pracy i ogólnie pomimo, że swoje mieszkanie uwielbiam, to osiedle nie do końca mi przypasowało, za bardzo tęsknię za miejscem w którym spędziłam swoją większość życia :)

Kolejny minus Jasienia- Tu nie ma gdzie iść na dłuższy spacer :( ew. poligony, ale samej po nich chodzić nie bardzo, no i tylko w okresie letnim, można na poligon iść się przejść.

Szadółki, niestety czasami "zajeżdża" ale to na wszystkich pobliskich osiedlach
Czynsz dość drogi, ale chyba teraz ogólnie wszedzie się płaci słono

Po przemyśleniach, mocno nastawiam się na trzy żagle. Jelitkowski raczej odpada, bo niestety standard mieszkań jakie tam są, moim zdaniem nadaje się do remontu, a cena wysoka

ew. jeszcze bloki na JPII i te blisko szpitala i te bliżej skm, ale tam też mieszkania swoje lata mają

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
na JP mieszka sie super - ciepło -->zalezy od chaty

Jelitkowo ... fuj komunikacyjnie

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Basia, Jelitkowski Dwór, nie jest tragedia z komunikacją :) Autobus pod nosem :) do tramwaju można podjechać, albo spacerkiem się przejść, ale ogólnie coś mi podpowiada te trzy żagle, które notabene mieliśmy kupić 3 lata temu, tylko w budowie były, a nam się śpieszyło :)

a w 3 żaglach bedziesz miec WYPAS przedszkole --> mieszkancy osiedla maja PIERWSZENSTWO!!

odnoga mojego złoba
M tam zaraz bedzie chodzic!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
:) pisz mi tak dalej :)

Kasia, kupuj, kupuj:)
image
czynsz zależy do metrażu, 600zł za 70m2 brzmi rozsądnie, w to jest wliczone ilośc GJ ciepła i m3 ciepłej i zimnej wody, oczywiście ostateczne rozliczenie jest po licznikach czyli jak zużyjesz więcej to dopłacasz jak mniej to odjemujesz od kolejnego czynszu.

co do samego ogrzewania to w mieszkaniach jest sterwnik, nastawiasz temeperturę jaką chcesz mieć i nie kręcisz grzejnikami - super sprawa, rozwiazanie dość nowowczesne.

Ja się zdecydowałem na 3 zagle bo wg mnie to była najlepsza opcja w Gdańsku biorąc pod uwagę współczynnik cena/lokalizacja, mieszkania w sasiednich blokach są o 50% droższe. Oczywiscie dla niektórych minusem w stosunku do bloków może być liczba mieszkańców w 3 zaglach jest 200 mieszakń w budynku !!!!, ale jak napisałem wcześniej jakościowo i technologicznie jest naprawdę dobrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kasiu31 a czy to mieszkanie na jasieniu zamierzacie sprzedać? Bo my właśnie rozważamy kupno mieszkania na jasieniu :) I szukamy metrażu ok. 70 m
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja tak czytam i tylko jedno pytanie mi się nasuwa ->

po co w pierwszej kolejności martwisz się wysokością czynszu- czy to będzie 600 czy 800 zł jeżeli chcesz wywalić na mieszkanie: 70 m2 x 6000 zł = 420 tys zł, czyli prawie pół bańki ???

Nie oszukujmy się- w mieście w którym 90% młodych ludzi ma wynagrodzenie miesięczne zaczynające się na cyferkę 1*** lub ewentualnie 2*** ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A./ Tak, już mamy klientów na nie

Qrmit, bo: kredyt + czynsz równa się spora suma. Obecnie za czynsz płacę prawie 800zł !! a koleżanka za ten sam metraż na dzielnicy oddalonej o 6km ze wspólnotą a nie spółdzielnią płaci 500zł

Kolejna na sąsiednim osiedlu również sume 300zł mniejszą, co daje rocznie 3600

Normą jest, że interesuje mnie wysokość czynszu, nie chcę niespodzianek

I do 500 000 brakuje sporo, chciałabym mieć ją w kieszeni ;)

Kasiu w obrębie 1 km od trzech żagli masz aż trzy państwowe przedszkola wiem bo maja córka chodzi do jednego z nich miejsca śa w tym roku nie miałam problemów z dostaniem sie trzylatki i cena 300 zł za 8 godzin plus rytmika i taniec z całodziennym wyżywieniem polecam przymorze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny a jak to jest ze zmianą mieszkania i kredytem...tzn. mam kredyt na mieszkanie 50 m na 30 lat i chciałabym je teraz sprzedać i kupić większe ok.70 m. Oczywiście musiałabym na to nowe również wziąć kredyt, ale co wtedy z tym kredytem za to poprzednie mieszkanie? Nie wiem za bardzo jak miałoby to wyglądać.Czy któraś z Was robiła taki myk?
Spłacasz kredyt, pieniądze idą na konto banku i jeżeli coś zostaje to idzie na Twoje konto
Musisz wziąć z banku zaświadczenie o wysokości zadłużenia i zgodę na spłatę kredytu
Hipoteka zostaje wykreślona, bo spłacasz zaciągnięty kredyt
Zorientuj się też, czy nie masz kary za szybszą spłatę zaciągniętego kredytu

nieaktualne ogloszenia - nowe dzieci beda placic wiecej -twoje tez, podwyzki ida............ juz UMG zapowiedzial
mozesz przeniesc zadluzenie hipoteki na nowe mieszkanie , mozesz tak sie umowic z kupujacym -aczkolwiek jest to nowe rozwiazanie od 2011 dostepne........i trzeba zaufac troche........., kupuj mieszkanie na miare mozliwosci czyli mniejsze i splac szybciej - nie wiadomo jak bedzie i czy masz grysc tynki? za 10m wiecej?...............
Rozwiązanie istniało zawsze :). Tylko mały problem - banki bardzo nie chętnie wyrażają zgodę na takie rozwiązanie. Miałam takie przypadki, ale taką zgodę otrzymywały osoby związane z bankiem, w którym jest kredyt :(.
hej, chrzestny Blanki ma 3 pokojowe mieszkanie na 3 zaglach na 16 pietrze, metraz bodajze 68m2 i tak, widoki super, ale mieszkanie zimne, szczegolnie od stronygdzie nie ma tarasu czyli strona sopocka itp, no i w dwoch pokojach juz padly okna z zawiasow, bo sa za slabe i ma dziury w oknach, a developer nie chce naprawiac i dla mnie troske blak klimatu,
jelitkowski dwor nie wiem, ale mi sie bardzo podoba oliva park, neptun park i apartamenty nad morzem, ale ja w pl nigdy kasy w nieruchomosc nie zainwestuje niestety...
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kasiu te mieszkania koło kolejki i etc są nowiutki co Górski buduje, tam fajnie się mieszka ale może wypowie się ktoś kto aktualnie mieszka na zaspie no i bloki są niższe i mniej mieszkań w klatce

http://www.pbgorski.pl/Oferta/Mieszkania/M%C5%82yniec+III/

i ta inwestycja niby lepszy układ mieszań , ale dalej kolejki

http://www.pbgorski.pl/Oferta/Mieszkania/Osiedle+Rozstaje+II/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
uwieliam takie plotki;-)Mieszkam w Horyzoncie od poczatku czyli od kilku lat ,mam znajomych we wszystkich 3 budynkach i nikt nigdy nie slyszal o jakis agencjach.Co za bzdura...Czego to ludzie nie wymsla..Mieszka mi sie tu super,polecam lokalizacje/..A Ty nie polcasz,bo kolega meza mowi o agencjach;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja mieszkam na Jelitkowskim Dworze od 7 lat i powiem że jest ok, czynsz za mieszkanie 55 m2 - ok 400 - 450 zł zimą a 250 latem, więc opłaty bardzo małe, mieszkam na parterze, jeden minus że troszkę ciągnie od podłogi, ale mieszkania wyżej położone są bardzo ciepłe, polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki za link
podbijam
czy opłaty faktycznie duże?, bo widzę że na wszystkie mieszkania 7% rabatu,
więc ceny coraz bardziej atrakcyjne
Od niedawna mieszkam przy Drzewieckiego nowe bloki Górskiego. Mieszka się super, mamy bardzo ciepłe słoneczne mieszkanko 2 pokoje 59 m.
Opłaty to ok 630 za 3 ooby (jest wspólnota) ale w tym 130zł za 2 miejsca postojowe w hali garażowej
polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jeszcze się nie wypowiem :) Bliżej czerwca coś będę mogła powiedzieć, także dalej jestem ciekawa jak to jest z opłatami

Poczytajcie komentarze pod tym artykułem

http://kryminalne.trojmiasto.pl/Raca-pod-drzwiami-agencji-towarzyskiej-zadymila-cala-klatke-n65612.html?strona=3&expand=7847736&hl=7847736#op7847736

sa tam informacje nt. działalności trzech agencji towarzyskich na Osiedlu Trzy żagle.
Z doświadczenia wiem jak dokucza takie towarzystwo za ścianą.
Mieszkam w 3 Żaglach a konkretnie w bud. C, z tego co wiem, na tym osiedlu chyba już nie ma mieszkań do sprzedaży( ale będą w planownym do budowy 4 żaglu) mniejszych niż 4 pokojowe z rynku pierwotnego, sa z rynku wtórnego. Mam mieszkanie 67,7 m2 na II p. płace obecnie zaliczkę na poczet czynszu ok. 650 zł W tym oplata za garaż podziemny26 zł). W mieszkaniach jest zainstalowana logoterma, czyli sterowanie temperatura, jest to fajne rozwiązanie, można sobie ustawić temp jaka się lubi i trochę zaoszczędzić na cieple. Natomiast w oknach sa montowane nawiewniki i to jest problem, bo wychładzają mieszkanie nawet jak są zamknięte. W 3 Żaglach funkcjonuje wspólnota mieszkaniowa, jest dużo problemów z tym związanych. Na osiedlu funkcjonuje tzw. ochrona, co kosztuje obecnie 56 zł m-cznie/lokal. Generalnie za wszytko płacą członkowie wspólnoty, jak ktos poniszczy coś w częściach wspólnych to płaca mieszkańcy, jak ktoś nie zamknie drzwi na korytarzu i kaloryfer grzeje w części wspólnej płaca mieszkańcy, jak czujka sie zepsuje i cały czas świeci światło w garażu, piwnicy, klatce to płaca za to wszyscy mieszańcy. Ponadto płacisz podatki od nieruchomości i użytkowanie wieczyste (ziemia, na której stoja budynki i sa drogi dojazdowe), ja płacę 240 zł/na rok., zatem w sumie opłaty sa spore... bardzo słychać sąsiadów w pionach.. dużo by tu pisać... komfort mieszkania raczej średni, można się rozczarować inwestując niemałe pieniądze w mieszkanie w tzw. "apartamentowcu" ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety to co napisała poprzedniczka to prawda, przy czym nie jest to zaden apartamentowiec tylko nowoczesny wieżowiec w całkiem fajnej lokalizacji i ceny za m2 szczególnie na niskich pietrach były o około połowę niższe niż w apartamentowcach.
W moim przypadku tak się pozmieinało że tam już nie mieszkam i mam problem aby pozbyć się mieszkania bez strat stąd też nie sprzedaję. Na necie można znaleźć mieszkania z 2 ręki sprzedawane w tej inwestycji praktycznie po kosztach.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/mieszkanie-gdansk-przymorze-369000-zl-ogl6098206.html

Tego typu mieszkanie ( na najwyższych piętrach) kosztowało od 300 do 320 tyś ( w zależności od wkładu negocjacji itd), do tego piwnica 5 tyś i garaż 25 tyś. Ponadto ,żeby kupić tam małe mieszkanie to tzreba było inwestycję kredytować przez przynajmniej 1,5 roku , tak więc dorzucić trzeba min 20tyś co daje ok 350-370 tyś , nie mówiąc juz o tym jak ktoś wpakował np 30 tyś w wykończenie. Dojdzie do tego podatek i nie ma szans żeby wyjść na swoje.
8100 za m2? 3x średnich zarobkow netto w 3miescie? Ile jest osób, które są w stanie tyle zapłacić? Zwłaszcza, że nieco ponad 6k można mieć nowe mieszkanie w Aviatorze/CityPark/Robygu/Czterech Oceanach? A ceny dalej spadają, Czasami lepiej pogodzić się ze stratą i wyjść z mniejszą niż czekać i patrzeć jak cena dalej spada.
zarabiąjąc średnią 3miejską nie musimy mieszkać w mieszkaniu z panoramicznym widokiem na zatokę.
Żeby była sprawa jasna z zacytownym poprzednio ogłoszeniem nie mam nic wpsólnego, obrazuje to tylko że są aktualnie sprzedawane mieszkania po kosztach.

Przykladowe mieszkanie znajduję się na 14 piętrze z z panoramicznym widokiem na zatokę - i to rzutuje na cenę bo jest jest to unikat na skalę 3miasta.
Dokładnie takie same mieszkanie na najniższych kondygnacjach (parter, 1 , 2 pietro) kosztowało na wstępie 90 tyś zł mniej !!!

Żadna z podanych inwestycji (avaitor,citypark,robyg, 4 oceany) nie oferuje takiego widoku, pondato aviator i city park nie oferują 14 pietra, i wszystkie podane inwestycje są dalej od morza. Dodatkowe podobny metraż mieszkania w city park na 11 pietrze kosztuje 311 tyś a do odbioru jeszcze 9 miesięcy także kupując teraz trzeba doliczyć 9 miesiecy płacenia odsetek do ceny mieszkania.

Oczywiście ceny będą spadać, natomiast wydaje mi się że spadki w pasie nadmorskim będą dużo mniejsze niż w lokalizacjach począwszy od moreny do obwodnicy i za nią. Aktualnie deweloprzey zwalniają tempo: 4 oceany = 1 budynek na 2 lata. Inpro jak widać wstrzymało budowę 4 żagla chociaż planowali w październiku 2012 rozpoczęcie budowy.

Sprzedawanie poniżej kosztów to desperacja, zarówno ze strony osób prywatnych jak i deweloperów.
Jak on osobę niezwiązaną z ogłoszeniem doskonale się orientujesz ile kosztowały tam mieszkania :)
Co do developerów, nie sądzą aby koszt budowy takiego mieszkania przekraczał 5k/m a pewnie jest nawet niższy. Także nawet sprzedając taniej wyjdą na swoje.
A sprzedaż poniżej kosztów często wymusza życie.
Tak czy siak, życzę powodzenia w sprzedaży tamtego mieszkania - ale nie wróżę żeby była szybka.
Przepraszam bardzo, ale jak kupując na szczycie bańki cenowej można zakładać, że przy odsprzedaży się nie traci ?! Chyba, że dla Ciebie ceny na poziomie Dusseldorfu czy Berlina (przy takich samych zarobkach prawda :))) ?) to norma. Przypominam tylko, że mieszkamy w kraju bez przemysłu, który jest montownią a centra wklepywaczy istnieją, póki nie opłaca się tego jeszcze przenieść do Bangladeszu. To nie żadna desperacja, jelenie się skończyły to i ceny lecą w dół aż osiągną równowagę rynkową. W cywilizowanych krajach za średnią pensję kupuje się 0,8 - 1 m2. + / - za dobre lokalizacje -> i do tego dążymy. Jak to się ma do takich np. żagli ? Tak, że sprzedając tam za 6 tys. za m2 w tej chwili to sprzedający robi interes :) (abstrahując od tego, że kupił na bańce - te ceny nie miały prawa tak wzrosnąć, ale tak to jest jak rząd pomaga devom w postaci np. RnS). Myślę, że w dołku lub kupując za gotówkę będzie można kupić mieszkanie np. w Robygu czy 4O poniżej 5 tys. za m2. A jeżeli ktoś myśli, że ceny mieszkań ruszą z kopyta to sobie poczeka co najmniej parę lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
OMG dopiero teraz spojrzałem na to ogłoszenie - facet chyba jeszcze śni na jawie, jeżeli myśli, że to opchnie za 8 / m2. A ja osobiście chciałbym poznać frajera przez duże F, który tyle tam zapłaci. To tak jak z tymi ogłoszeniami z Myśliwskiej, które wiszą po 7-8 tys. za m2 już ponad rok :) Żeby nie było, obie lokalizacje są fajne - chodzi jednakże o to, że bańka spowodowała, iż ludzie mają klapki na oczach i nie widzą (i nie dadzą sobie powiedzieć), że wtopili kupę kasy a ich mieszkania są realnie warte połowę ceny zakupu ze szczytu bańki. A za 2000 euro za m2 to można sobie kupić mieszkanko w alpejskiej dolinie, godzinę jazdy od lotniska Bergamo :) - ono przynajmniej zachowa lub zwiększy wartość w czasie, to nie grajdół.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.
Również szukałem mieszkania w tych okolicach, ale ceny są nie adekwatne do jakości wykończeń. Dziś nawet oglądałem mieszkanie na zaspie w Awiatorze. Wydaje mi się że najrozsądniejszym wyborem w tej chwili na ryku jest Central Park na morenie. Wiem, nie jest to takie centrum jak zaspa czy przymorze, nie jest tak blisko plaży itp, ale osiedle jest w zdecydowanie najwyższym standardzie wykonane a cenowo wypada nieporównywalnie lepiej niż np Cztery Żagle, Awiator czy Rezydencja Marina.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
W relacji cena/jakość wypada rzeczywiście lepiej od ww. Natomiast jakościowo to jest jeden szajs - morze karton-gipsu i bąki sąsiada.

Awiator z tego co wiem ma ścianki działowe z czegoś lepszego niż karton-gips ? Podobnie Królewskie Wzgórze, również Allconu - ściany są znacznie solidniejsze. Zaś zdecydowanie najlepsze jakościowo jest Quattro Towers - konkretne, murowane ściany. I ceny poszły bardzo na dół, bo nie sprzedali jeszcze podobno nawet 50% mieszkań, więc warto się tym zainteresować (nie wiem czy jak się ponegocjuje to nie wyjdzie taniej niż wszystkie ww. a jakość i lokalizacja to top).
mam znajomą w Quattro Towers -drugi raz by tam juz nie kupila ze wzgledu na jakosc

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mieszkam w QT i szczerze moge polecic. Jak kazda inwestycja ma na poczatku problemy wieku dzieciecego, ktore albo juz zostaly usuniete albo beda usuniete po zimie. W tej chwili po niektorych drobiazgach nie ma juz sladu wiec nie ma co narzekac. Mieszka sie tu bardzo dobrze a bliskosc wszystkiego potwierdza tylko wybor. Kolejka ok 500m od domu, tramwaj 50m. Zyjac w QT oszczedzam na paliwie. Do sklepow ide na piechote, wszystko w zasiegu 5 minut ! Z wielu innych osiedli trzeba jechac autami na zakupy. Poza tym wyjazd na obwodnice i lotnisko to jest to. Lasy ? 200m od QT jest tego pod dostatkiem. Czego chciec wiuecej? Gdybym tylko mial wiecej kasy kupilbym wieksze mieszkanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Potwierdzam, ze sciany w QT sa murowane a nie karton gips. Wysokosc pomieszczen to 2,75 ! I to widac!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
widac, ze konkurencja od innych deweloperow minusuje lepsza inwestycje hahahahha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
to ja dorzuce jeszcze jeszcze jedno pytanie, podobno przy wjezdzie na wyspe sobieszewska, po stronie wislinki ma powstac jakis projekt mieszkaniowy z marina na martwej wisle.
czy wiecie gdzie szukac wiecej informacji na ten temat? albo jaka firma tam jest inwestorem?
przy terenie budowy nic nie jest napisane a widac ze prace jakies trwaja przy samej linii brzegowej.
mieszkanie tak blisko hałdy.. fuuuuuuu
Na Wiślince mieszka się bardzo dobrze spokój ,cisza i nigdy blokowiska tu nie zrobią , a to jest wielki plus tego miejsca . Do morza 3 km spacerem , do centrum Gdańska 15 minut , autobusy miejskie i co najważniejsze nie ma patologii jak w blokach często bywa . Latem przyjeżdzają turyści z całej Polski i zagranicy . Mieszka się super , łatwy dostęp do morza , lasu i martwej Wisły za nieduże pieniądze . Prawie wszystkie działki budowlane już sprzedane , a domy w sprzedaży są bardzo rzadko .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ktoras z Was mieszka moze na osiedlu Neptun Park w Jelitkowie? Jak oceniacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Malowanie elewacji (4 odpowiedzi)

Powie mi ktoś ile bierze się teraz za malowanie elewacji w Niemczech okoliczne tierr

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Folia na okna lustro weneckie (5 odpowiedzi)

Proszę o opinię wszystkich doświadczonych użytkowników tego rozwiązania. Czy folia dostępna...

do góry