Widok

nnt. dobra farba do włosów granatowa czerń...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaką mozecie polecić, która bedzie se trzymać chociaż miesiąc.....
Musi byc granatowa czerń lub coś podobnego. Malowałam już kilkoma farbami róznych firm, ale po 2-3 tyg. włosy - po wczesniejszych pasemkach i wybielaniu w tych miejscach - rudzieją..... :(

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka lat temu robiłam ten kolor farbą Loreal'a,trzymał się długo ale nie wiem czy jeszcze produkują.Generalnie farby z serii Safira chyba Welli długo zostają na wlosach-nawet fryzjer mial problem,żeby ładnie kolor wyszedl po poprzednim farbowaniu wlasnie Safirą.Nie wiem tylko czy mają taki kolor.

image
Ja co prawda używam zwykłej czerni, ale ostatnio najlepsza jest wg mnie Londa. Wcześniej na pasemka miałam robiony Wellaton (tylko musi być farba nie krem) i super się trzymało.

ja stosuje ten kolor z Palette i mi trzyma super :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
mi własnie palette się super trzymał przed tymi pasemkami a teraz niestety nie :(

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Polecam Loreal Casting Creme Gloss, chyba jest kolor który się nazywa dokładnie granatowa czerń.

imageimage
Palette XXL kolor - czerń kosmosu- mi utrzymuje sie na włosach ok6 tygodniu intensywny kolor.

image
ja paleta robie i jest ok chociaz paleta ma mano najgorszej farby:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Zgadzam się dziewczyny - palette strasznie niszczy włosy (sama kiedyś robiłam, bo miałam wrażenie że żadna inna farba mi się nie trzyma), ale wszystkie fryzjerki mnie przestrzegały:)

palette niszczy wlosy i jest mega mocna-same tak fryzjerki mowily.londa ponoc jedna z lepszych mimo ze tania.ja uzywalam prawie wszystkich i poddalam sie w koncu,bo tak i tak w loncu robily sie szybko'rude'.dalas mi do myslenia czemu-mialam kiedys zrobione na blond wlosy pare razy,ale w sumie tam gdzie potem odrosly i jzu pod spodem nie bylo blondu nadal rudzialy,wiec jestem w trakcie sciagania koloru i zrobie jakis braz czy cos.teraz to moj kolor jest z kosmosu hehe mam nadzieje ze sie poprawi do sierpnia:]

image
image

Oberża Pod Lipami
pslette, nsjdłużej mi się trzymała, ale każda fryzjerka odradza. Używam teraz Color Brilance Schwarzkopf daje naturalny kolor (czarny) i delikatnie w ciągu 3 tyg. się zmywa, i ma suuuuuper odżywkę.

Nasza Kochana Lenka
image
image
no uwazajcie z tymi pallet.prawie wszystkie shwardzkopa sie ciezko sciaga jesli nie macie zamiaru zmieniac koloru w niedlugim czasie to ok.a z pasemek zawsze szybko schodzi kolor bo to juz jest wlos przetrawiony
A ja polecam farbe CE-CE do kupienia w sklepie z profesjonalnymi kosmetykami do zakładów fryzjerskich i kosmetycznych.Sklep nazywa się Emporium,mają kilka sklepów w Gdańsku,jeden z nich znajduje się na ulicy Szerokiej w Gdańsku.Farba kosztuje ok.25zł,starcza spokojnie na dwa razy jak nie trzy,zależy jakiej długości są włosy.Jest super połysk po farbowaniu!Polecam!
to nie jest szeroka .jak wchodzisz na dluga to pirwsza w prawo......niewiem co to za ulica .te farby ce ce szybko schodza ale rzeczywiscie ale za to maja duze opakowania za niewielko cene
Dziekuję dziewczyny :)

Piszesz o ulicy Ogarnej...ale właśnie kilka miesięcy temu został przeniesiony na ulice Szeroką
aha to nie jestem na bierzaco,dawno tam nie bylam.alternatywnie w oliwie na petli tramwajowej

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry