Widok

nnt: endykronolog

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Przepraszam, że nie na temat, ale szukam dobrego specjalisty endykronologa-ginekologa, najchętniej w okolicach Gdyni, Rumi, albo Wejherowa. Jeśli znacie jakąś poradnie/lekarza już sprawdzonego i godnego polecenia będę wdzięczna za rekomendacje. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest jeden
ale w sopocie
b.znany
(oczywiscie nie pamietam nazwiska ;)
nacodzien pracuje w szpitalu klinicznym w gdansku
jako ordynator (chyba z tego co pamietam)

ale wiem ze jest tak popularny ze ma cholernie dlugie terminy zapisow na wizyte
z drugiej strony moja mam zdybala go z samego rana wlasnie w szpitalu jak normalnei przyjmuje swoje pacjentki po zabiegach - i to chyba byl najlepszy pomysl bo potrzebowala konsultacji na gwalt

Jest swietny facet w Gdyni (sama do niego chodze, mam wycieta tarczyce, wiec musialam takowego znalezc). Zaraz poszukam namiary.

Mam. Facet nazywa się Piotr Minowski. Jest ginekologiem położnikiem i endokrynologiem. Przyjmuje w Gdyni na Witominie, ul. Niska 6. tel.624 73 55

ja też potrzebuje dobrego endokrynologa. mam wycięty jeden płat i chyba muszę wyciąć drugi a mój lekarz poszedł sobie na emeryturę ;(
potrzebuje kogoś z Gdyni - może być prywatnie
Ja mialam lekarke z Akademii Medycznej w Gdansku... Ona mnie prowadzila az do operacji... Samych endokrynologow nie znam... A sprawdzalas w tej prywatnej przychodni lekarskiej przy Świętojańskiej? Tzn. w jeden z uliczek w bok...

Ja chodze to doktor Butelewicz na Świętojańskiej to jest endokrynolog-ginekolog...chodziłam swego czasu do Invicty ale powiem ze to naciagacze.
Jesli chodzi o takiego od tarczycy to polecam doktor Rachoń.
a musi byc tez ginekologiem? ja chodze do endo w sopocie w spoldzielni lek. polecam ! jest super..

Dziewczyny - dziękuję za podpowiedzi. Interesuje mnie tylko specjalista endykron.-ginekol., bo mam problemy z hormonami: prolaktyną i testosteronem. Może byc oczywiście prywatnie, byle profesjonalnie, bo nie chciałabym eksperymentować z uregulowaniem hormonów na "chybił trafił". Pozdrawiam. A.
Mam swietna ginekolog endokrynolog ale przyjmuje w gdansku wrzeszczu ja mialam hiperprolaktynemie i mnie wyleczyla.nazywa sie dr Ratnicka Klimaszewska ale jest ok 2 mczny termin oczekiwania na przyjecie ;-(

ja też chodziłam do dr Butelewicz na Świetojańskiej w Gdyni

wiper - i co fajna jest? jakie masz o niej zdanie? pomogła Ci?

bardzo fajna babka, moja mama też do niej chodzi ;)
na moje problemy akurat pomogła ale to nie było nic strasznego
najgorsze jest to że wizyta sporo kosztuje, teraz już chyba nawet 120 zł

do góry