Widok

nnt. fryzurka... :(

dziewczyny wiem,ze to nie na temat i w ogole, ale mam do was ogromna prosbe, ide dzis wieczorem do fryzjera, postanowilam obciac radykalnie wlosy, teraz mam dlugie, ale sa przesuszone i generalnie po prostu opadaja bez zadnej konkretnej fryzury, wiec chce je sciac bardzo krotko, tak dla odmiany po 10 latach.... jednak wiadomo, to co sie chce, a to co bedzie pasowac to dwie rozne sprawy dlatego chcialam sie was poradzic.... oczywiscie juz na miejscu poradze sie tez fryzjerki, ale nie wiem czy w ogole jej marudzic jesli np. wiekszosc z was stwierdzi ze w krotkich wlosach to w ogole bleee :)
takze wklejam swoja fotke i zdjecia fryzur ktore mi sie podobaja :)

mam nadzieje,ze mi szczerze doradzicie:)

to ja w dlugich wlosach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm.. zdjecia sie nie wkleily...

jeszcze raz:

image
kurcze malutkie,,...no dobra ale wklejam jeszcze raz zdjecia fryzur nad ktorymi mysle :)

image

czy raczej nie tak radykalnie i tak sobie sciac?

image
wklejam jeszcze raz swoje zdjecie i jak cos czekam na pomoc w podjeciu decyzji :)

image
najpierw bym ścięła jak modelka na fotce nr 2
jaka modelka???? - to jest Rihana!!!!! :))))
dla ciebie Rihana- dla mnie modelka/kobieta/baba z fotki nr 2
ja tea bym proponowala fryzurke z fotki nr 2
a ja myślę,że łądnie byś wyglądała w tej pierwszej:)

ja też niedawno radykalnie zmieniłam fryzurę-z włosów za łopatki, ścięłam do połowy szyi. Naszczęście znalazłam dobrą fryzjerkę i byłam bardzo zadowolona.
powodzenia i pamiętaj jak by co-to tylko włosy-odrosną;)
a ja bym scieła jak na pierwszej

Idź na całość. Ładna buzia nie powinna bać się odkrycia.
Im krócej tym lepiej = wygoda i możliwość "odzyskania" naturalnych, zdrowych włosów.
dzieki dziewczyny, ja tez jestem jakos bardziej przekonana do tej 1 no ale to juz by byla radykalna bardzo roznica :) z wlosow prawie do polowy plecow na takie krociutkie:)

zastanawiam sie tylko..bo ja mam taka dosc pyzata buzke i nie wiem czy takie krotkie wlosy do takiego ksztaltu twarzy pasuja..
dzieki dziewczyny, ja tez jestem jakos bardziej przekonana do tej 1 no ale to juz by byla radykalna bardzo roznica :) z wlosow prawie do polowy plecow na takie krociutkie:)

zastanawiam sie tylko..bo ja mam taka dosc pyzata buzke i nie wiem czy takie krotkie wlosy do takiego ksztaltu twarzy pasuja..

ja bym wybrala "2"
wklejam jeszcze jedna swoja fotke, z tegorocznych wakacji... moze bedzie lepiej widac jaka mam pyzata buzke i co do niej pasuje :P
image
fryzura 2
ja tez mam pyzatą bużkę i jak ścięłąm kiedys na chłopaka, to wydawała sie jeszcze bardziej okrągła. Więc polecam nr 2 :)
myślę,ze fryzura nr.2

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1738 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry