Widok

nnt. gdzie wyrwać ósemki?

j.w.

jestem przeczulona na punkcie bólu... tak więc poszukuję wyrozumiałego lekarza...
raz miała wyrywaną ósemkę i skończyło się to krwotokiem :(

proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak to za darmo? Miałaś skierowanie :)
Naprawdę polecam dr. Anitę, która przyjmuje w AM. Bardzo miła, i sympatyczna i do tego ten jej czuły głos ;) Usunęła mi ósemkę w niecałe pół godziny, a po zabiegu nie musiałem wgl brać tabletek przeciwbólowych. Naprawdę polecam. Świetny z niej chirurg i cudowna kobieta ;)
A pod jakim dokładnie adresem przyjmuje dr. Anita?
W Rumi na Derdowskiego jest na NFZ. Czekasz z miesiac
Telefon do Dr Stanisława Chodakowskiego do Sopotu do SaNdentu 512115405
Jest szansa wyrwac gdzies osemke na NFZ?? Bo w usłudze BFZu to się chyba miesci ale gdzie można wyrwac?

Dzwonilam na chirurgie do AM, do studentow to powiedzieli ze 400 zl i termin listopad, a inny zab 100 zl...
U dr. Kłosińskiej w http://dental-planet.pl chirurg stomatolog z doświadczeniem zdobytym w Akademii Medycznej w Gdańsku.
Sorrki ale nie bylo mnie w Polsce dopiero wczoraj wrociłam byłam u Dr Chodakowskiego przyjmuje w Sopocie w SanDent
U Chodakowskiego byłas? Ile zapłaciłas?

Mogłby mi ktos podać do niego nr telefonu?
Jestem już po wyrwaniu lekarz rewelacyjny naprawde teraz boli mnie policzek i głowa chyba z emocji i tego wszystkiego...
To już dziś trzymajcie kciuki boje się strasznie...
Ktoś jeszcze się wybiera na rwanko??
To normalne stawki takie są u każdego chirurga...czasami lepiej iść do chirurga ma większą wprawę po co przedłużać strach lepier raz dwa usunąc ząbka ;-) hehe kto to pisze najwieksza panikara ;-) ale cóż umówiłam się już na pon więc idę
125 zł płaciłam ale nie dotrwałam do hirurga i zwykły dentysta mi wyrywał może dlatego tak tanio ale i szybko, sprawnie i nic potem nie bolało i teraz i 2 lata temu jak wyrywałam. Choć słyszałam,że cennik mają 200-400 na wyrwania.
Asiu ja tez mam kawalek tylko w dodatku pelno prochnicy na nim przedzial od 250 do 400 w Sopocie w Klinice ja ide w poniedziałek ale już dziś mnie brzuch z nerwów boli
Jaki jest przedzial cenowy u pana Chodakowskiego? Szczególnie interesuje mnie ta górna, bo ząb nie wyszedł mi do końca, więc pewnie bedzie bardziej skomplikowane...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem jak w eurodencie płacisz 125zł za chirurgiczne usunięcie zęba ósmego, skoro ekstrakcje zaczynają się u nich od 190zł?? No chyba, że masz jakąś ekstra kartę zniżkową.
To faktycznie dobra cena ja już zarejestrowałam się w Sopocie u Pana Dr.Tylko pobolewa mnie dziasełko i taki dziwny ból zęba mam hmmm nie wiem czy to nie przeszkadza w wyrwaniu ??
na morenie w euro dencie zapłaciłam 125 tydzień temu. To już moja druga 8 tam wyrywana. Polecam, bo nie drogo szybko, bezboleśnie i potem właściwie bez bólu jedynie wiadomo wrażenie zapuchniętego dziąsła po
No jak boli i dokucza to inna sprawa. Ja mam swój do wyrwania, ale go nie czuję...
do góry