Widok

nnt. gdzie wyrwać ósemki?

j.w.

jestem przeczulona na punkcie bólu... tak więc poszukuję wyrozumiałego lekarza...
raz miała wyrywaną ósemkę i skończyło się to krwotokiem :(

proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w akademii medycznej na oddziale chirurgii stomatologicznej, dr Anita, istny anioł, wyrywala mi wszystkie osemki i moge ja z czystym sumieniem polecic. a do tego przemila :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy do AM trzeba mieć skierowanie czy można iść prywatnie?
http://miladent.pl/ i doktor Łoś - smypatyczny, profesjonalny i całkiem przystojny;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Eurodent zdecydowanie
do dr Tracewicz chodzę jak do kosmetyczki;)) a ja nawet skalling robię ze znieczuleniem;)
W Eurodencie maja swojego chirurga i wyrywaniem zajmuje się tam dr Rutkowska, ale polecam z czystym sumieniem
ja korzystałam z centrum implantologii na żabiance, na subisława 19 chyba, klinika Frankowskiego, rwanie trwało jakies 5 min i zero bólu, zapłąciłam 200zł

fakt ze ósemka była dosc bezproblemowa, troche pokruszona i daleeeko w szczenie, ale wyszła cała. Klinika na wysokim poziomie, i pewnie do implantów rwą żeby masowo wiec wiele widzieli i sobie radzą :)

ja jeździłam aż do Lęborka hehege bo ta niezły hirurg jest:))
n9iźlę sie uśmiał jak pytał mnie czemu aż do niego przyjechałam na co ja że to z polecenia koleżżanki :)
Krystian Krupski chirurg stomatolog-fantastyczny przyjmuje w gdańsku i gdyni.Jest na czym zawiesić oko podczas ekstrakcji:)
kasiaZ słyszałam od bratowej, ze to mega przystojniak, niestety nie przyjął mnie bo miał komplecik :D
nooo-działa totalnie znieczulająco:):)
ja w ubiegłym tygodniu wyrywałam ósemkę u lek. stom. Wojciecha Woźniaka z gabinetu stomatologicznego Percuro i jestem bardzo zadowolona, bezboleśnie i szybko
ja mogę polecić dr Stróżyka z ASDENTU w Domu Towarowym Chylonia :) młoda ale wie co robi :) mało tego wyrywanie zębów to chyba jego pasja ;)))))
na pewno dobry jest dr Piotr Malicki Gdynia Pl.Kaszubski 8/405
jeśli chodzi o koszt to nie wiem, ale najtańszy nie jest:)za to w 100% wie co robi.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ŻE NIE POLECE LEKAŻA ALE DAM RADE JAKO PROBLEMOWA PACJENTKA. POLECAM TAKIE MIEJSCA JAK AKADEMIA MEDYCZNA LUB CENTRA STOMATOLOGICZNE PAŃSTWOWE ONI ROBIA TEGO NA TONY SKIEROWANIA NIE MUSISZ MIEĆ ALE KOLEJKI SA DŁUGIE. JA MIAŁAM USÓWANA ÓSEMKE Z KOMPLIKACJA POD NIĄ NA KOSCI /CO WYNIKŁO PO ZDJECIU/MIAŁA ZAPEWNIONEGO ANESTAZJOLOGA KTÓRY W KAZDEJ CHWILI JAKIEGOS PROBLEMU MIAŁ MNIE USPAĆ,ZABIEG WYKONYWANY BYŁ NA ODDZIELNEJ SLI OPERACYJNEJ. kTÓRA PRYWATNA PRAKTYKA MOZE TO ZAPEWNIĆ. A do tego takie ciekawostki zabiegu nie wolno wykonać bez zdjecia /dla bezpieczeństwa pacjenta/, nici rozpuszczalne powoduja opużnienie gojenia się rany gdyz w ranie zostaje chemia z ich rozpuszcznia, żle wbite znieczulenie lub go zaduże moze uszkodzić nerw i dokońca zycia mozecie nie poruszać np koncikiem ust.
Miałam wyrywane ósemki już 2 razy. Dr. Krystian Krupski. Polecam w 100 a nawet 200%. Znakomity specjalista. Przyjmuje w Gdyni Redłowie. Można się zapisać i wyrwie Ci ósemki bezpłatnie - czas oczekiwania ok. 3 tyg. (przynajmniej ja latem tyle czekałam), ale warto. Możesz oczywiście zapłacić i czas oczekiwania będzie znacznie krótszy, ale taka "przyjemność" kosztuje parę stówek:)
Polecam Akademię Medyczną - klinika chirurgii szczękowej. Nie trzeba mieć skierowania. Przychodzisz na konsultacje i jeśli kwalifikujesz się do wyrwania umawiają Cię na zabieg. Usunęłam tam bezproblemowo ósemki, za każdym razem oczekiwałam na zabieg 2-3 tyg. co najważniejsze wszystko przebiegało szybko, bez komplikacji i za darmo.
Hej,
czy trzeba mieć skierowanie od stomatologa na wyrwanie ósemek? Ja mam do usunięcia jedna dolną i zastanawiam się czy mogę bez skierowania się umówić czy najpierw muszę iść do "normalnego" stomatologa, załatwić skierowanie?Czy jak mam skierowanie to usunięcie jest bezpłatne?
no fakt nie jest najtańszy to mało powiedziane, u mnie w rozmowie telef. zaśpiewał od 700 do 1tyś zł. za usunięcie dolnej ósemki niedokońca wyrżniętej, ha ha ha śmiech , od razu podziękowałam
Percuro na Suchaninie, gdzie przyjmuje Dr Woźniak. Miły, profesjonalny i całkiem przystojny. Polecam.
Leczymy się u niego całą rodziną od kilku lat, mi wyrywał dwie ósemki. Ostatnio zaplombował mały ubytek mojemu 4-letniemu synkowi :) (super podejście do dzieci)
do góry