Widok
ja korzystałam z centrum implantologii na żabiance, na subisława 19 chyba, klinika Frankowskiego, rwanie trwało jakies 5 min i zero bólu, zapłąciłam 200zł
fakt ze ósemka była dosc bezproblemowa, troche pokruszona i daleeeko w szczenie, ale wyszła cała. Klinika na wysokim poziomie, i pewnie do implantów rwą żeby masowo wiec wiele widzieli i sobie radzą :)
fakt ze ósemka była dosc bezproblemowa, troche pokruszona i daleeeko w szczenie, ale wyszła cała. Klinika na wysokim poziomie, i pewnie do implantów rwą żeby masowo wiec wiele widzieli i sobie radzą :)
ŻE NIE POLECE LEKAŻA ALE DAM RADE JAKO PROBLEMOWA PACJENTKA. POLECAM TAKIE MIEJSCA JAK AKADEMIA MEDYCZNA LUB CENTRA STOMATOLOGICZNE PAŃSTWOWE ONI ROBIA TEGO NA TONY SKIEROWANIA NIE MUSISZ MIEĆ ALE KOLEJKI SA DŁUGIE. JA MIAŁAM USÓWANA ÓSEMKE Z KOMPLIKACJA POD NIĄ NA KOSCI /CO WYNIKŁO PO ZDJECIU/MIAŁA ZAPEWNIONEGO ANESTAZJOLOGA KTÓRY W KAZDEJ CHWILI JAKIEGOS PROBLEMU MIAŁ MNIE USPAĆ,ZABIEG WYKONYWANY BYŁ NA ODDZIELNEJ SLI OPERACYJNEJ. kTÓRA PRYWATNA PRAKTYKA MOZE TO ZAPEWNIĆ. A do tego takie ciekawostki zabiegu nie wolno wykonać bez zdjecia /dla bezpieczeństwa pacjenta/, nici rozpuszczalne powoduja opużnienie gojenia się rany gdyz w ranie zostaje chemia z ich rozpuszcznia, żle wbite znieczulenie lub go zaduże moze uszkodzić nerw i dokońca zycia mozecie nie poruszać np koncikiem ust.
Miałam wyrywane ósemki już 2 razy. Dr. Krystian Krupski. Polecam w 100 a nawet 200%. Znakomity specjalista. Przyjmuje w Gdyni Redłowie. Można się zapisać i wyrwie Ci ósemki bezpłatnie - czas oczekiwania ok. 3 tyg. (przynajmniej ja latem tyle czekałam), ale warto. Możesz oczywiście zapłacić i czas oczekiwania będzie znacznie krótszy, ale taka "przyjemność" kosztuje parę stówek:)
Polecam Akademię Medyczną - klinika chirurgii szczękowej. Nie trzeba mieć skierowania. Przychodzisz na konsultacje i jeśli kwalifikujesz się do wyrwania umawiają Cię na zabieg. Usunęłam tam bezproblemowo ósemki, za każdym razem oczekiwałam na zabieg 2-3 tyg. co najważniejsze wszystko przebiegało szybko, bez komplikacji i za darmo.