Widok

nnt. hurt ciuchów

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem, że to kompletnie nie na temat, ale gdzie się nie spytać jak na naszym kochanym forum

Chciałabym otowrzyć sklepik z fajnymi ciuchami które 1. byłby w przystępnej cenie 2. byłby większe niż XS i dopinałby się w biuście itp itd

Czy wiecie skąd można wytrzasnąć ubrania - jakaś hurtownia, może import )słyszałam, że gdzieś koło hali chińczycy mają swoją hurtownię??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z UK ze sklepu PRIMARK :) Ciuchy tanie jak barszcz,ladne,wszystkie rozmiary,gatunek nie najgorszy.
Wszyscy moi znajomi ze mna włącznie jezdzimy do Ptaka do Rzgowa pod Łodzią ale ciuszki nie sa tanie za to fajne. W Wólce Kosowskiej pod Warszawa jest centrum chińskie tanio ale i jakosc srednia. Są tez bazary Głuchów i Tuszynm pod Łodzią ciuszki podobne jak w Ptaku ale tańsze. Jesli masz pytania, pytaj siedze w tym troszke to pomoge. Nie wiem co to ma byc za biznesik? Ale jak bede mogla odpowiem.

w letniewie sa takie hurtownie....polecam tez maximusa pod warszawa
usiadł, i wytrwale czekał...
;) powiem tak, że zastanawiam się nad otwarciem swojego interesu, bo siedze już ponad 3 tygodnie w domu bez pracy i dostaję świra. Mam już dość humorzastych szefów i jakiś dziwnych wymagań i chcę otworzyć coś swojego. Na razie oriętuję się w temacie. Zbieram informacje właśnie na temat tego gdzie i za ile i co można kupić.
Zależy mi na tym, aby (jeśli owtorzę taki sklepik), sprzedawać modne i niedrogie ubrania i najlepiej w "normalnych" rozmiarach. Ja mam ogromny problem żeby kupić kurtkę na wiosnę czy koszulę (nie dopinają się w biuście, a grubas nie jestem), tak samo ze spodniami, T-shirtami czy sukienkami. Wiem, że dość dużo jest takich osób jak ja, które chodzą i nic ciekawego w przystępnej cenie nie mogą znaleźć bo tak serio... jeśli w Reserved np na metce jest rozmiar L to ja jestem święta jak to jest prawdziwe L. I myślę, żeby właśnie wstrzelić się w taki rynek ubrań dla kobiet które mają takie problemy jak ja (nie stać mnie na to, żeby latać do ekskluzywynych butików i wydać na kurteczkę 300zł, bo tylko tam dopnie mi się wszystko w biuście).

z rozmiarowka jest ciezko bo zazwyczaj tylko do L zadko XL. Znajdz dobry lokal , wez dotacje z UP jesli jestes zarejestrowana jako bezrobotna (13.500 zł) i zacznij działać. Sama tak zaczynałam byłam kierownikiem w Drogerii przez 4 lata i miałam juz dośc a teraz sama sobie jestem Panią, fakt ze jazda po towar jet meczaca ale to raz na 2 tyg.

niunieczka napisał(a):
> I myślę, żeby właśnie wstrzelić się w taki
> rynek ubrań dla kobiet które mają takie problemy jak ja (nie
> stać mnie na to, żeby latać do ekskluzywynych butików i wydać
> na kurteczkę 300zł, bo tylko tam dopnie mi się wszystko w
> biuście).

w sklepie, w którym pracuję, to za zimową kurteczkę płaci się i 600 i 1030zł ;) rozmiary 42-56 ;)

w Chwaszczynie jest producent większych rozmiarów (tzn. nie tych malutkich - kiedyś odwiedził "mój" sklep i z nim rozmawiałam)

poza tym hurtownia w Starogardzie http://www.alimax.pl/index1.html

hmmm... to muszę teraz siąść i pomyśleć. Bo już mam dość braku kasy i siedzienia na tyłku albo nudnej pracy. Dziękuję :)

Witam .. Najlepiej do Łodzi udeżać tam najwięcej hurtowni.
A tak przy okazji... Mam do sprzedania ciuchy z Łodzi po bardzo atrakcyjnej cenie .....taniej niż w hurcie :) jak coś to tel 512080879
lub gg 8540031

niunieczka napisał(a):

> Wiem, że to kompletnie nie na temat, ale gdzie się nie spytać
> jak na naszym kochanym forum
>
> Chciałabym otowrzyć sklepik z fajnymi ciuchami które 1. byłby w
> przystępnej cenie 2. byłby większe niż XS i dopinałby się w
> biuście itp itd
>
> Czy wiecie skąd można wytrzasnąć ubrania - jakaś hurtownia,
> może import )słyszałam, że gdzieś koło hali chińczycy mają
> swoją hurtownię??
>
>
jak z UK to proponowałabym inne sklepy... np Sports World, w którym obniżki bywają nawet do 90% http://corp.sports-world.com/, oraz kilka innych fajnych sklepów z tanią odzieżą np. Atlantic - na plus Ci tylko wyjdzie niski koszt funta :) ale to trzeba albo mnieć znajomego w UK, który będzie paczuszki słać, albo samemu latać ;P

To prawda, k. Łodzi jest sporo tego, jest w czym wybierać - często tam bywamy nawet po zakupy dla siebie.
coz widocznie jestes gruba. ja ubieram sie w reserved i kupuje ciuchy w rozmiarre S, a nie jestem jakas anorektyczka, mam leciutka nadwage.
dokładnie tak - ja tez polecam Ptaka pod Łodzią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dori a możesz powiedzieć gdzie ten sklep się dokładnie mieści z chęcią bym się wybrała :)
jak kupujesz S w reserved toi jestes anorektyczka, chyba ze masz wzorst poniżej 165 :)

ja jestem np gruba(42/44) bo kocham chipsy i czekolade :) i mam chec sie spoko ubierac, dlatego albo jade do męża w UK,albo buszuje tu po sklepach z resztkami kolekcji.
Reserved niestety nie pasi mi jakoscią szmatek- wzory są ok,ale jakos - bleee i ceny bleeee

niestety sklepy z resztkami kolekcji maja wyższe ceny niz NOWE kolekcje w UK , jak wstrzelisz sie w luke cenową- rozkręcisz :)
w PL jest zapotrzebowanie na ładne ciuchy w rozmiarach 42+
Uwazam ze nawet babeczka w rozmiarze 52 moze wyglądac extra jak ma dobry ciuch
Gdzie jest Ptak? http://www.ptak.com.pl/
z Gdańska jedziesz przez całą Łódź kierując się na Katowice/Piotrków Trybunalski/Kielce. I za Łodzią mijasz hale po lewej, nie sposób nie zauważyć.
wątek z kwietnia... I co niunieczka udało się ze sklepem? :)
znalazlam cos takiego www.ifd.com.pl
kaja, nie wiem czy dobrze przemyślałaś to co napisałaś, widać że brakuje Ci wyobraźni. Wyobraź sobie, że są dziewczyny/kobiety o wzroście 180cm i więcej, normalnej figurze i bardzo dużym biuście. Nie ma szans, żeby w pierwszym lepszym sklepie kupiły jeansy, bluzkę z odpowiednią długością rękawa, albo sweter dobrze układający się na biuście. Stanik czy rajstopy to też kłopotliwy zakup. A buty w dużych rozmiarach to już w ogóle temat rzeka... Niestety, na rynku najwięcej jest rozmiarów "przeciętnych", bo najwięcej ich się sprzedaje. Masz szczęście, że możesz po prostu pójść do sklepu i kupić co Ci się spodoba, ale nie oznacza to, że wszystkie inne kobiety są grube.
HEJ MOGLABYS PODAC ADRES TEJ HURTOWNI
do góry