Widok

nnt. kosmetyki Yves Rocher

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was używała kosmetyków ww. firmy? Jakie macie doświadczenia/opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja używałam i byłam zawsze zadowolona. Ostatnio tylko denerwuje mnie że robią się jak Reader's Digest i w kopercie z oferta jest milion kolorowych ulotek i zdrapki w sty;u sprawdz czy wygrasz.. i oczywiscie zawsze wygrywasz.. gratisy są moim skromnym zdaniem beznadziejne :) Ostatnio nawet nie chce mi się tych ofert przeglądać bo dostaje oczopląsu i nie moge sie połapać w którym miejscu na zamowieniu musz eprzykleic jaki znaczek, naklejeczke, czy inną pierdołe. Moim zdaniem ich jakość nie wymaga tak prymitywnej reklamy... Perfumy mają świetne, ale krótko pachną.. mój ulubiony to Ming Shu :) Ogólnie polecam jeśli masz cierpliwość do tych ulotek :P
image
Właśnie dostałam ich kilka,były dołączone do innego katalogu, naklejki też są :) I też wygrałam zestaw podróżny :)
bardzo dlugo szukalam kremu dla siebie- reagowalam alergicznie na wiekszosc kosmetykow- i wlasnie w yves znalazłam dla siebie ten wymarzony---active sensitive-ten rozowy.
i wlasciwie zaczelam zaopatrywac sie tylko tam. nawet moj narzeczony zostal obdarowany :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
mi czasem teściowa sprezentuje jakiś żel pod prysznic z tej firmy i zawsze jestem zadowolona innych kosmetyków takich jak kremy, perfumy nie próbowałam

a wiecie jak można otrzymywać od nich ofertę na własny adres zamieszkania?
córcia nr1
image

córcia nr2
image
Ewaaa musisz sobie kartę wyrobić u nich i dostajesz wtedy na adres domowy ulotki.
co do ulotek, to ostatnio trochę udziwniają faktycznie, ale zdarzają się fajne prezenty i promocje, a poza tym generlanie warto śledzić promocje, ja może 10% kosmetyków kupiłam u nich w normalnej cenie, prawie zawsze się na jakąś promocję załapię.

ja używam kremów na pierwsze zmarszczki, Inositol i są super. do tej pory to jedyna firma, której żaden jeszcze kosmetyk mnie nie uczulił, a jestem alergiczką.
kiedyś była też u nich fajna seria rumiankowa, taniutka, a naprawdę dobrej jakości, z tej serii jeszcze mają mleczko i tonik, używa ich moja Mama i jest zadowolona. Mamie też kupuję tam czasami zestaw kremów Richie takich brązwowych, albo czerwonych Active cos tam. wszystkie są bardzo fajne. z tym że te kremy, które wymieniłam wszystkie są już z tych droższych.

żele do kąpieli i mleczka do ciała też są niezłe.
natomiast kosmetyki do makijażu i perfumy to już różnie z trwałością. podkłady mają fajne, ale z pudrem już gorzej. mam też ich kredkę do oczu i tusz - ok, ale bez rewelacji.
kiedy po raz pierwszy kupilam tam jakis drobiazg, Panie zaproponowaly mi karte klienta. od tego czasu dostaje oferte na moj adres. ogolnie jestem zadowolona.

alleeee-tusz do rzes jest do kitu.
...a potem przyjdą noce
jadwisia a gdzie można taką kartę wyrobić oni mają jakieś siedziby w 3mieście czy przez internet?
córcia nr1
image

córcia nr2
image
ewaa, w madisonie w Gdansku jest sklep firmowy.
...a potem przyjdą noce
madison mi nie po drodze ;] kurcze czyli przez internet nie można sie "zarejestrować"
córcia nr1
image

córcia nr2
image
Ja również od jakiegoś czasu dość często coś tam kupuję i kosmetyki są ok, choć nie ukrywam w większości korzystam z tych promocji :-)
Piernikowy żel pod prysznic!Mniam mniam...
No i szampony do wosów też dobre, bo mam wrażliwą skórę gowy, a po tych nic mi sie nie dzieje.
imageimage
Można składać zamówienia przez internet,może przy tej okazji wysyłają też ofertę...
siedzibę mają chyba też w Gdyni głównej ale nie pamiętam ulicy niestety, wiem że na pewno gdzieś tam jest :P może w necie będą adresy..

no to fakt. kosmetyki są dobre i ważne że naturalne, nie ma w nich za dużo chemii.

a co do promocji, to ja też zawsze kupuje tylko w promocjach, i sie zastanawiam czy to nie jakis maly przekret bo niektóre kosmetyki są ZAWSZE w promocji :P ciekawa jestem czy ta cena początkowa nie jest czasem po prostu wymyślana :)
image
Gosiek ja już też się nad tym zastanawiałam ;)

Yves Rocher jest też w Galerii Bałtyckiej i na Świętokrzyskiej w Gdyni.
ale niektóre kremy są tylko czasami w promocji, a nawet stosunkowo rzadko, np. te moje.
częściowo je kupuję na te ulotki, częściowo jak jest promocja i ja tam akurat jestem, nawet jeśli aktualnie nowego nie potrzebuję.
ze dwa razy mi się zdarzyło kupić po normalnej cenie. ale to megarzadkość ;)
ja-dwisia - ja rowniez czyham na ulotki. warto zaoszczędzic te 20zl :)
...a potem przyjdą noce
pewnie, lepiej je mieć niż nie mieć ;)
w Madisonie zlikwoidowany.
W Gdansku tylko w Galerii baltyckiej
nie prawda, w Madisonie jest nadal tylko przeniesiony kawałek dalej,
ulotki też póki co dostaję całkiem normalne :)
ja używam ich żeli pod prysznic są naprawdę bardzo fajne,
a mój mąż używa od nich pachniucha, świetny zapach i bardzo długo się trzyma
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry