Widok

nnt. naprawa laptopów

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny chce naprawić laptopa lecz za bardzo nie znam jakiegoś dobrego serwisu. Może wy mi coś polecicie najlepiej z Rumi ale może być również z Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopsa
a nowy ten laptop? my poprzedni naprawialiśmy, niby nic do zrobienia a jak nas podsumowali to prawie 500 zapłaciłam, wartość laptopa wzrosła dwukrotnie...
nie jest nowy, ale chciałam go naprawić dla taty.
w Gdyni jest kawiarenka internetowa razem z serwisem. Chyba sensowne ceny i zanim naprawiają robią orientacyjna wycene i mówią ile mniej więcej to wyniesie. To jest w kamienicy na świętojańskiej ale wejście mają od bocznej ulicy - Pułaskiego chyba? uliczka na przeciwko Wenty.
dzięki sprawdzę :)
Ja naprawiałam tu: COOLER System, ul Szkolna 10, Gdynia. To jest blisko skm. Ich namiary dostałam od mojego dostawcy internetu. Są sprawdzeni.
Dzięki wiolareda właśnie napisałam do nich maila.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry