Widok

nnt. naprawa laptopów

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny chce naprawić laptopa lecz za bardzo nie znam jakiegoś dobrego serwisu. Może wy mi coś polecicie najlepiej z Rumi ale może być również z Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopsa
a nowy ten laptop? my poprzedni naprawialiśmy, niby nic do zrobienia a jak nas podsumowali to prawie 500 zapłaciłam, wartość laptopa wzrosła dwukrotnie...
nie jest nowy, ale chciałam go naprawić dla taty.
w Gdyni jest kawiarenka internetowa razem z serwisem. Chyba sensowne ceny i zanim naprawiają robią orientacyjna wycene i mówią ile mniej więcej to wyniesie. To jest w kamienicy na świętojańskiej ale wejście mają od bocznej ulicy - Pułaskiego chyba? uliczka na przeciwko Wenty.
dzięki sprawdzę :)
Ja naprawiałam tu: COOLER System, ul Szkolna 10, Gdynia. To jest blisko skm. Ich namiary dostałam od mojego dostawcy internetu. Są sprawdzeni.
Dzięki wiolareda właśnie napisałam do nich maila.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry