Widok

nnt sposób na miękkie ręczniki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny może macie jakieś sprawdzone metody w czym prać ręczniki aby były miękkie. Ja piore normalnie w proszku Persil i płyn do płukania Lenor ale zawsze są takie szorstkie:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie są miękkie, ale ja piorę w płynie persil i lenor do płukania dodaję.
żel do prania persil albo ariel i do płukania jest taka nowa seria z E aromaterapia, ja używam rain forest i summer coś tam - pranie mięciutkie i pachnące delikatnie
ja tam zawsze piore w proszku i dodaje jedna nakrętke lenora żółtego w temperatuże 50 s i moje ręczniki nie są szorstkie mięciutkie i pachnące
niemiecki persil+ plyn softlan rowniez niemiecki. polskie proszki i plyny do nieczego sie nie nadaja
Dużo zależy również od jakości ręcznika. Kiedyś kupiłam takie, co nie dość, że farbowały, to całe ciało obłaziło meszkiem.

Teraz kupiłam z ikei, i jak na razie jestem zadowolona
Ja używam proszku persil lub ariel i płyn lenor i mam miękkie ręczniki, ale wydaje mi się, że woda też ma znaczenie :)
To już sama nie wiem, może spróbuje kupić ten niemiecki proszek.
moja rada jak chcesz kupić niemieckie produkty to spróbuj żel najpierw - działa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz co wydaje mi się z to kwestia ręczników. Ja mam z joppa i jestem zadowolona. Piore normalnie w pralce, dodaje troche plynu do plukania i czasami suszę w suszarce. Manm dokladnie te reczniki: http://www.sklep.maxcotton.pl/Kolekcja ręcznikĂłw frotte Joop! Double Face,produkt,206,w6116.html
i sa naprawde rewelacyjne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy taki żel jest tak samo skuteczny jak proszek (mam strasznie twardą wode)?
Jak dal mnie najlepszy płyn do płukania to firmowy Tesco, Soflan chyba sie nazywa, koszt około 6,50 za 1.5 l. Pranie mega mięciutkie.
Na Lenor niestety u nas dzieci mają uczulenie :(
Problem moze tkwić w pralce. Moja nie zostawia płynu w przegródce, tylko od razu splywa i wtedy pranie nie pachnie juz tak ladnie i nie jest miekkie. A jak poczekam i doleje plynu w trakcie plukania, wtedy jest rewelka:) A plyn Lenor - jedna miarka :)
Używam niemieckich proszków i płynów do płukania i jest okej. Ktoś wspomniał, że polskie proszki i plyny są do niczego - zgadzam się. Niby to samo, ale jednak nie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry