Widok
Szczerze polecam meble z Ikei choć droższe ale wytrzymałe.Zresztą innych firm też mam i nie narzekam :).Meble na wymiar i zamówienie są droższe niż w zwyczajnych sklepach.Dla mnie szafa miała byc praktyczna czyli głęboka więc podzieliłam ją na półki i wieszaki bez dodatkowych gadżetów w stylu np.kosze,szuflady (szkoda na to pieniędzy).Ja postawiłam na zwykłe kartonowe pudła do których dużo się mieści i nie widać większości gdy otwieram szafę.Chciałam mieć dużo półek bo nie sztuką jest mieć 4 i ustawiać na nich wieże z ciuchów,które za chwile sie rozpadną,a wiadomo,że ubrań przybywa :)
Wybór należy do Ciebie :)
Wybór należy do Ciebie :)
co do ograniczonych funduszy i szaf na wymiar to zależy u kogo Pani wyceniała szafę.
U nas szafy Indeco najtańsze w Trójmieście.
Zapraszam do nas: ekspozycja SZAF INDECO w Tesco Gdańsk Chełm, Cienista 30.
Wycenimy bezpłatnie szafę używając najtańszych opcji, co w cale nie oznacza że te "opcje" są najgorsze.
Po prostu uczciwie doradzę, z czego można w takiej szafie zrezygnować / co na co zamienić, by szafa była ładna, funkcjonalna i w dobrej cenie.
To widzimy się w Tesco, na Chełmie :-)
U nas szafy Indeco najtańsze w Trójmieście.
Zapraszam do nas: ekspozycja SZAF INDECO w Tesco Gdańsk Chełm, Cienista 30.
Wycenimy bezpłatnie szafę używając najtańszych opcji, co w cale nie oznacza że te "opcje" są najgorsze.
Po prostu uczciwie doradzę, z czego można w takiej szafie zrezygnować / co na co zamienić, by szafa była ładna, funkcjonalna i w dobrej cenie.
To widzimy się w Tesco, na Chełmie :-)