Widok

nnt szkoła muzyczna dla maluchów Yamaha

Chełm Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Znacie to miejsce?...
Wpadła mi w ręce ulotka, z której wynika, że w najbliższy weekend mają dni otwarte; zadzwoniłam po więcej informacji, i wybieram się tam w sobotę z córcią :))
o 11 jest spotkanie z panią, która będzie prowadziła zajęcia dla najmłodszych dzieci, bardzo jestem ich ciekawa....

http://www.yamahagda.pl/index.html
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sylwia, a kiedy jest lekcja próbna?:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no, własnie w sobote
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
ja chodziłam z córką w zeszłym roku ;)
zajęcia fajne,
Hmmm.... Domi to i może się spodoba ;) zobaczymy ....
image
image
hmmm.... Natalce też ;)) lubi mjuzik :P
http://www.akademiasuzuki.pl/

polecam tą szkołe, dzeci kilku znajomych chodza, sa bardzo zadowolone, i rodzice ucza sie razem z nimi :) nie wiem jak cenowo, ale warto sie rozeznac:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?

do góry