Widok
Kinderfeld
Sluchaj, piosenki BP to pikus; dziewcze poszlo na calosc i ksiazke wydalo. " Na sciezkach slawy" sie nazywa. Tytul za serce chwyta, sila sie powstrzymuje, by nie wydac nan reszty kasy, doprawdy ach...80% to zdjecia, zeby fani nie musieli, bron Boze, sie przemeczac i czegos -Boze uchowaj-czytac. A moze wpisza to na liste lektur ? Wreszcie jakas wartosciowa literatura, zyciowa (do bolu) Z masochistycznym utesknieniem czekam na jej koncert w Polsce , najlepiej w Trójmiescie- lubie, jak spoleczenstwo sie jednoczy w cierpieniu ( na starosc robie sie sentymentalna...)
7sk
Himeryczność skoczków... Powody są różne woda sodowa, pieniądze (syty jastrząb nie szybuje), najlepsi są ci co kochają skakać - Masashiko Harada albo ten co skończyl karierę parę lat temu - Weisflog... Czy dzisiejsze asy Schmitt, Małysz, Ahonen pójdą w ich ślady nie wiem. Z tej trójki najstabilniejszy jest Ahonen, Schmitt dopiero trzeci sezon jest w czołówce, Małysz... jeden wielki znak zapytania - wszytko jest możliwe..
Zgrzewarki
Zgrzewarki do folii-impulsowe i stałocieplne, maszyny do pakowania w folię termokurczliwą(zgrzewarko-obkurczarki kapturowe, tunele).Tanie zestawy urządzeń do produkowania toreb reklamówek i worków foliowych(zgrzewarki, prasa, wykrojniki).Realizacja indywidualnych zamówień.Doradztwo techniczne. Produkty polskie.Tel.(022)728=93-00
Marzan
no coz moze wiec to i lepiej wyszlo z tym anglikiem :) ostatnio jednak najbardziej ciekawi mnie taka sytuacja ze zawodnicy sa dobzi w jednym roku a po roku czy dwoch to juz cieniasy?? coekwae z czego to wynika....
poslcy kibice.. milo bylo patrzec jak powiewaja polskie flagi :) a gwizdy.... no jak bylo 90% publiki od ans to sie nie dziwe ;)
p.s
tekst ci wysle choc przyznaje ze zdziwila mnie twoja reakcja na niego !
poslcy kibice.. milo bylo patrzec jak powiewaja polskie flagi :) a gwizdy.... no jak bylo 90% publiki od ans to sie nie dziwe ;)
p.s
tekst ci wysle choc przyznaje ze zdziwila mnie twoja reakcja na niego !
7sk
Pamietam tego Anglika w okularkach, ale jakim stylem on skakał to nie wiem, to cos jak plywanie pieskiem tyle ze w powietrzu... Zasluzyl sie tym, ze teraz w zawodach skacze 50, a nie 100 i wiecej zawodnikow (wprowadzono kwalifikacje). Co powiesz na zachoanie polskich kibicow w Harrahovie? Te gwizdy na konkurentow Malysza... Czy Polacy zawsze musza odtawiac chamiznę?
Ps. Przyslij na teczkę pociagi... sa lepsze niz to co juz od Ciebie mam.
Ps. Przyslij na teczkę pociagi... sa lepsze niz to co juz od Ciebie mam.
Odpowiedz od YaroNka...
Jak to w jaki sposob? Po prostu stwierdzilem to i jush... I to bardzo wczesnie, majac 7 lat wiedzialem co sie swieci, a nie mialem za bardzo wg. roznych "dziwnych" sexuologow do tego prawa... A teraz jestem w zwiazku z kims i jest bardzo milo... Wczesniejszy moj zwiazek zakonczyl sie niedawno i trwal 2 lata. Jedno pytanko... Dlaczego Cie to interesuje? Tylko ot tak?