Widok
Jolka zanim ja się obrażę to w Polsce się rządy zmienia szybciej.
Mati mi raczej chodzi o konsekwencję,zakładasz wątek że stąd spadasz,ok-(choć nie wiem po co)jednak ciągle tu jesteś,tak?
Dobra napiszę po chłopsku,gdybyś chciał opuścić forum zrobiłbys to bez zakładania takich wątków,ale przede wszystkim nie udzielałbyś się już,a ja widać w tym wątku nadal grasz główną rolę.
Jolka-fasolka na mnie od zawsze mowią olka-fasolka więc sama rozumiesz:)
A fakt napisałaś mi ,że jestem kontrowersyjna,uuuu a wcale taka nie chcę być,chyba?
Dobra,tyle z nas tu ile napiszemy,a w rzeczywistości jesteśmy inni.
Rozmowa w cztery slepia,a rozmowa wirualna to zupełnie co innego.
Zatem Mati określ się,bo jak spadasz bo...wiadomo baba Cię wkurzyła to dla mnie jaj nie masz,sorry:)
Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego.
ps1 rzadko zagladam na "towarzyskie" hmm .. czas to zmienić.
ps2 mati zajrzyj na haydepark może tam Ci się spodoba,gwarantuję salwy smiechu,wkurew na maksa i zarwane noce.Zapraszam.
Mati mi raczej chodzi o konsekwencję,zakładasz wątek że stąd spadasz,ok-(choć nie wiem po co)jednak ciągle tu jesteś,tak?
Dobra napiszę po chłopsku,gdybyś chciał opuścić forum zrobiłbys to bez zakładania takich wątków,ale przede wszystkim nie udzielałbyś się już,a ja widać w tym wątku nadal grasz główną rolę.
Jolka-fasolka na mnie od zawsze mowią olka-fasolka więc sama rozumiesz:)
A fakt napisałaś mi ,że jestem kontrowersyjna,uuuu a wcale taka nie chcę być,chyba?
Dobra,tyle z nas tu ile napiszemy,a w rzeczywistości jesteśmy inni.
Rozmowa w cztery slepia,a rozmowa wirualna to zupełnie co innego.
Zatem Mati określ się,bo jak spadasz bo...wiadomo baba Cię wkurzyła to dla mnie jaj nie masz,sorry:)
Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego.
ps1 rzadko zagladam na "towarzyskie" hmm .. czas to zmienić.
ps2 mati zajrzyj na haydepark może tam Ci się spodoba,gwarantuję salwy smiechu,wkurew na maksa i zarwane noce.Zapraszam.
Kulturalnie zniknalem z forum bo tak jak napisalem - nie mam czasu i mam przez to problemy .. (ten kto ma wiedziec, wie o co chodzi).
Widocznie niepotrzebnie chcialem sie zachowac do konca normalnie i powiedziec zwyczajne "Czesc".
No ale widocznie potrzebowalem sprawdzic swoja popularnosc... W istocie.
jesli ktos ma kontakt z adminem, to neich dla porządku usunie ten temat, bo z tego co widze, to nie ja, a ktos inny robi niepotrzebna szopke
pozdrawiam mimo wszystko
ps. czekolada, jajami od jakiegos czasu nie handluję..
Widocznie niepotrzebnie chcialem sie zachowac do konca normalnie i powiedziec zwyczajne "Czesc".
No ale widocznie potrzebowalem sprawdzic swoja popularnosc... W istocie.
jesli ktos ma kontakt z adminem, to neich dla porządku usunie ten temat, bo z tego co widze, to nie ja, a ktos inny robi niepotrzebna szopke
pozdrawiam mimo wszystko
ps. czekolada, jajami od jakiegos czasu nie handluję..
Mati się jak dzieciak zachowujesz,jakieś powroty,rozstania normalnie jak w brazylijskiej telenoweli,chłopie wiesz ile razy ja tu miałam z kimś starcie,o to właśnie chodzi,gdybyśmy wszyscy mieli takie samo zdanie byłoby nudno.
Mogłeś przestac sie udzielac i już,a nie robić szopkę z żegnaniem się.
Masz jaja?
Mogłeś przestac sie udzielac i już,a nie robić szopkę z żegnaniem się.
Masz jaja?
No no. Widzę że sporo mnie ominęło. O co ta cała heca?
Matt jak się chce odejść to się odchodzi. Twoje przeciąganie sprawy sugeruje że chcesz sprawdzić swoją popularność tzn. rzuciłeś hasło i obserwujesz reakcje żeby sprawdzić ile osób będzie Cię namawiało do zostania.
Matt jak się chce odejść to się odchodzi. Twoje przeciąganie sprawy sugeruje że chcesz sprawdzić swoją popularność tzn. rzuciłeś hasło i obserwujesz reakcje żeby sprawdzić ile osób będzie Cię namawiało do zostania.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem