Widok

nokia

jakie wartosci oferuje Wam Klientom firma nokia???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak narazie wszyscy nania pluja ale tylko cienke wacki majace buble na andku , mialem moze ze 30 noki ostatnie 2 lata mialem e71,e72,n8,e6, i probowalem szajsungow galaxy s s plus , htc , lg shift black powiem tak to dobre telefony ale android to tandeta kit wciskany padalca poco ludzia milion aplikacji itp szpiegowski system ciagle sie wieszajacy odłanczajacy internet jesli naprawde dajesz popalic komurce duzo dzwonisz wiesz oco chodzi no i te baterie 10h max duzo dzwonie nokie nigdy nie zawodza spadaja dale dzialaja jesli cie stac kupujesz nokie jestes lanserem masz zgnile jabłko a smsungi i cala reszta sa wciskane na sile przez operatorow jako szczyt techniki tylko NOKIA NOKIA NOKIA NOKIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnia NOKIA, która była (i jest) warta swojej ceny to 8800...później już jest dramat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Panie Halewicz całkowicie z panem się zgadzam. Wczoraj kupiłem za dość duże pieniążki 8800 ale w wersji Gold Art i z niecierpliwością czekam na paczkę. A co do nokii to tylko 6310(i) i e51
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
6310 to już legenda:) Nie do pobicia model.
Ja użytkowałem dłuższy czas 8800 Arte, a potem Carbon - absolutna perfekcja wykonania i doskonała jakość dźwięku. Szkoda, że Nokia zeszła na psy :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety legendy nic nie pobije:)
praca domowa z marketingu nie odrobiona???:)))
mialem 8900 i 8900i 8800 to legendy 6310i no i banan to byla jazda wow mam do dzis pamietajmy ze nokia byla inowacyjna reszta szajsungow i smieci wzorowal sie na jej telefonach jesli nokia to tylko wysokie modele nigdy szjsung i inne smieci .Mam n8 e 6 nic sie nie zawiesza !!!

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (53 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Sauna dla mężczyzn (36 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Muza musi grać. (2870 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry