Widok
Przepraszam, ale czy nowa wersja była kiedykolwiek testowana? Bo mam wrażenie że był to tylko nieznaczny punkt w budżecie całego projektu.
Ale tak serio, to widać niedoinwestowanie i to mocne...
Widać brak doświadczenia niemniej dla użytkownika jest to dolegliwe i nie wygląda to dobrze
Zmiany wprowadzone na hurra mogą zniechęcić bardziej niż zachęcić
Nie jestem neofobem ale to jak zamiast zamówionego stołu dostać stos nieheblowanych desek.
Niby prawie to samo ale jakby cieszy mniej
Ale tak serio, to widać niedoinwestowanie i to mocne...
Widać brak doświadczenia niemniej dla użytkownika jest to dolegliwe i nie wygląda to dobrze
Nie jestem neofobem ale to jak zamiast zamówionego stołu dostać stos nieheblowanych desek.
2017-01-03 14:45:15
Korzystając z okazji - jest w planach opcja pisania w wersji zalogowanej także i pod artykułami? Nie obowiązkowo dla wszystkich, ale dla tych co mają tu konto byłoby to czasem poręczniejsze, tym bardziej że czasem ktoś się podszywa pod cudzy, np. mój;) nick...Resztę napisał Sadyl;)
Rozjechane jest wszystko.
Na starej wersji strona główna forum mi się cała mieściła na monitorze, teraz muszę przewinąć (mam 1440p w pionie). Temat tak samo zajmuję niepotrzebnie więcej miejsca, a czytelność wcale się nie poprawiła.
Jak chcieliście zrobić wersję dostosowaną pod komórki, to trzeba było zrobić wersję mobilną.
Kolejny portal który poszedł w graficzne bajery zamiast funkcjonalność...
Na starej wersji strona główna forum mi się cała mieściła na monitorze, teraz muszę przewinąć (mam 1440p w pionie). Temat tak samo zajmuję niepotrzebnie więcej miejsca, a czytelność wcale się nie poprawiła.
Jak chcieliście zrobić wersję dostosowaną pod komórki, to trzeba było zrobić wersję mobilną.
2017-01-04 09:43:08
Przepraszam, ale czy nowa wersja była kiedykolwiek testowana? Bo mam wrażenie że był to tylko nieznaczny punkt w budżecie całego projektu.Ale tak serio, to widać niedoinwestowanie i to mocne...
Brak doswiadczenia, niedoinwestowanie - przyjmujemy krytyke ale tu nie ma o czym dyskutowac.
"zmiany na hura", "zamowiony stol" - nie znasz zalozen, harmonogramu tez nie ma o czym dyskutowac.
Poza tym nie podajesz zadnych konkretow nad ktorymi moglibysmy popracowac.
2017-01-04 10:45:29
Rozjechane jest wszystko.Na starej wersji strona główna forum mi się cała mieściła na monitorze, teraz muszę przewinąć (mam 1440p w pionie). Temat tak samo zajmuję niepotrzebnie więcej miejsca, a czytelność wcale się nie poprawiła.
Wersja na komorki jest dostepna od sierpnia zeszlego roku.
http://m.trojmiasto.pl/forum/
Przekierowanie powinno byc automatyczne na urzadzeniach mobilnych.