Widok

nowa wersja forum

Dzis wdrożyliśmy nową wersje forum.

Oprócz zmian wizualnych dodaliśmy pare usprawnień:
1. nowe widoki płaskie, ze stronnicowaniem
2. możliwosc cytowania w widokach płaskich
3. możliwośc poprawienia treści po blokadzie antyspamowej

Czekamy na wasze opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Na forum sa rozne automatyczne mechanizmy sprawdzania tresci. Wczesniej wprowadzilismy mozliwosc poprawienia tresci po wykryciu spamu, teraz rozszerzylismy to o frazy zakazane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiedziałem że będę sławny i będą mnie kiedyś cytować, nie wiedziałem tylko że nastąpi to tak szybko ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tak btw....

> ja się tu produkuję - piszę dzieło życia dla potomnych, a tu wyskakuje "niedozwolona treść" i amba wcina to co spłodziłem

"Następnym razem przemyślisz treść , zawrzesz esencję i nie będziesz lał wody. Wiedz że później my to musimy czytać."

;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobno jedna z "dobrych zmian" interfejsu forum polegała na możliwości poprawienia tekstu, który nie przeszedł przez blokadę...

Z naciskiem na "podobno" :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zainstaluj najnowszą chrome - klikasz 'wstecz' i wszystko jest.

KU....A M...Ć że tak powiem - ja się tu produkuję - piszę dzieło życia dla potomnych, a tu wyskakuje "niedozwolona treść" i amba wcina to co spłodziłem - tak że śladu po tym nie ma, oczywiście znów zapomniałem skopiować do schowka przed wciśnięciem "Wyślij" ,bo to naturalne tutaj, pier dzielnijcie taki duży czerwony napis nad okienkiem odpowiedź " JESTEŚ NA FORUM TRÓJMIASTO NIE ZAPOMNIJ SKOPIOWAĆ TEGO CO NA PISAŁEŚ DO SCHOWKA PRZED WCIŚNIĘCIEM WYŚLIJ" z tym sobie poradzicie na nic więcej nie liczę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alle numer...

Właśnie zauważyłem, że wątki które już odwiedziłem mają szary kolor, a 'nieczytane' niebieski.

Czyj to był FENOMENALNY pomysł na takie zestawienie kolorów? :D

#004b90
z

Serio? :D

na rowerowym do zera :-)

i "sory to nie klymat", co na przejeździe mikołajów było widać
np. przestała działać korekta po zamieszczeniu posta, widać droga redakcja uważa że z błędami ortograficznymi im do twarzy.

Jestem bardzo ciekaw statystyk.

Czy, a w zasadzie JAK BARDZO spadła ilość postów dziennie od czasu zmiany interfejsu użytkownika ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Domyślam się że te kulfony są zrobione pod smartfony z full hd, na retro komputerach pomaga ctrl + "-" (minus) x2 , ładniej nie będzie , ale trochę czytelniej ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj wejdzie poprawka dotycząca awatarów. Wracamy na kwadratowe.

Stary jestem, zatem naiwność mam daleko za sobą. Nawet, jeśli autor tego layoutu w końcu sobie uświadomił, że jest on do d..*, to przecież się do tego nie przyzna.

Mam jedynie nadzieję, że nową, przedszkolną wersję graficzną, zrobicie JEDNAK bardziej czytelną i przejrzystą.
Czyli:
- przyciemnienie koloru tej jasnoszarej czcionki
- zmniejszenie czcionek (poza czcionką samych wpisów). Po co takie wielkie kobyły (np. "szukaj", "nowy temat", "odpowiadasz na:")?
- zmniejszenie odstępów w pionie (parametr padding w niemal wszystkich elementach. Inne sugestie podrzuciłem wam powyżej)
Drugie i trzecie zaoszczędzi scrollowania ekranu. Da się więcej zobaczyć na raz.

I zróbcie coś z przyciskiem "do góry", który jest niezwykle chimeryczny. Pojawia się, kiedy chce (raczej rzadziej niż częściej) i zazwyczaj częściowo wyłazi poza ekran po prawej.

---
* Proszę porównać ilość głosów krytycznych z zachwytami.
"Jeżeli jedna osoba powie ci, że jesteś osłem, to się tym nie przejmuj. Jeżeli dwie - spójrz w lustro. Jeżeli trzy, to kup sobie siodło."
(Przysłowie amerykańskie).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aktualne, ale jak czekasz na wycofanie nowej wersji to jak pisalem wczesniej nie ma na to szans.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przekierowania na wersje mobilna sa, niestety w 1 wariancie urla widoku watku faktycznie byl blad.
Poprawka wejdzie dzis, dzieki za zgloszenie.

Ten temat jest jendak jeszcze analizowany.

> Czekamy na wasze opinie.

Jeszcze aktualne, czy Administracja uznała, że Forum jest już dziełem skończonym i doskonałym, zatem żadnych więcej zmian wprowadzać nie zamierza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@blokada
Myślałem że skuteczna, ale właśnie zauważyłem że cwaniak zhakował system i wrócił :/

@ "Dużo z tego poprawione zostało."
Aha teraz po poprawkach, to forum jest tak przejrzyste i czytelne że sam się sobie dziwię jak czegoś nie widzę lub nie mogę znaleźć.... ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No już nie opowiadaj, że krytyka nie przechodziła - przejrzyj moje posty :D
Dużo z tego poprawione zostało.
Ale np. kolor linii znów się zlewa ;)

Muszę zapytać: jaka niby blokada dla łowcy? :DDD

Piękne to nowe forum, takie nowoczesne, takie "idące z duchem czasów" ,a zarazem świeże i światłe, rzekłbym nawet progresywistyczne.... i odkrywcze.... czyli w sumie ma dużo cech wspólnych z adminem46.

A najwspanialsza jest blokada dla łowcy absurdów taka prosta w formie, czysta i zarazem skuteczna.....

Na Titanicu z pewnością były iluminatory. Bulaje to na zwykłej łajbie ;)
do góry