Widok
Myslisz ze to jest projekt jednosobowy? Oprocz twoich sugestii w tym zakresie byly jeszcze inne, ja nie znam wszystkiego na pamiec i nie o wszystkim decyduje. Szybciej jest mi dopytac o ktory konkretnie kolor ci chodzi niz analizowac cala historie tego watku i sprawdzac kto/co i dlaczego postanowil.
Z najblizsza aktualizacja wejdzie czarny kolor tresci komentarzy, nie zmienimy wygladu listy watkow.
Z najblizsza aktualizacja wejdzie czarny kolor tresci komentarzy, nie zmienimy wygladu listy watkow.
Szefuńciu, a można by wrócić do awatarów na planie kwadratu, zamiast tych okrąglych? dziwnie to jakoś wygląda i obgryza w niejednym wypadku koncept autora. dla przykladu vilette wygląda śmiesznie w kólku, jakby wyglądala przez okno w rakiecie kosmicznej albo na titaniku w dolnych pokladach. ok. kolo jest doskonale, ale kwadrat jest szlachetniejszy.
co Ty na to?
co Ty na to?
>Szczerze mówiąc.. bardziej niz z zaproszenia do kina ucieszyłbym się z CZYTELNEJ i PRZEJRZYSTEJ wersji Forum.
Admin chciał z kolegami obić kilka narzekających buź, a tu burżuazja nie dała się skusić na bilety do kina:p
Co się w tej Polsce dzieje, dali 500+ i nie da się ich byle czym przekupić:d
Swoją drogą, ostatnio miałem okazję być na pewnym wydarzeniu "artystycznym" z nagród trojmiasto.pl, które zaczęło się od żalu artysty, że przyszło tak mało osób. Po 5 min dziwiłem się, że było aż tyle:d
Inna nagroda z trojmiasto.pl, bilety do kina... na brytyjski teatr:d Po przerwie prawie nikt nie wrócił;)
Dopóki nie doświadczyłem, nie rozumiałem, dlaczego zwycięzcy tak chętnie oddają nagrody i nawet nie chcą skromnej rekompensaty:D
No dobra, już wracam do sedna sprawy. Nowe forum przypomina mi jeden z czatów z przełomu wieku, coś w stylu interii;)
To jak z Vistą i XP, może to pierwsze nie jest lepsze, ale jest kolorowe, ktoś za to zapłacić, ktoś się przy tym nieźle bawił, więc macie i się cieszcie! A że FT to nie M, to na kolejną wersję trzeba będzie poczekać 15 lat. Nie narzekajcie więc, tylko zaczynajcie się przyzwyczajać:)
Admin chciał z kolegami obić kilka narzekających buź, a tu burżuazja nie dała się skusić na bilety do kina:p
Co się w tej Polsce dzieje, dali 500+ i nie da się ich byle czym przekupić:d
Swoją drogą, ostatnio miałem okazję być na pewnym wydarzeniu "artystycznym" z nagród trojmiasto.pl, które zaczęło się od żalu artysty, że przyszło tak mało osób. Po 5 min dziwiłem się, że było aż tyle:d
Inna nagroda z trojmiasto.pl, bilety do kina... na brytyjski teatr:d Po przerwie prawie nikt nie wrócił;)
Dopóki nie doświadczyłem, nie rozumiałem, dlaczego zwycięzcy tak chętnie oddają nagrody i nawet nie chcą skromnej rekompensaty:D
No dobra, już wracam do sedna sprawy. Nowe forum przypomina mi jeden z czatów z przełomu wieku, coś w stylu interii;)
To jak z Vistą i XP, może to pierwsze nie jest lepsze, ale jest kolorowe, ktoś za to zapłacić, ktoś się przy tym nieźle bawił, więc macie i się cieszcie! A że FT to nie M, to na kolejną wersję trzeba będzie poczekać 15 lat. Nie narzekajcie więc, tylko zaczynajcie się przyzwyczajać:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Piękne to nowe forum, takie nowoczesne, takie "idące z duchem czasów" ,a zarazem świeże i światłe, rzekłbym nawet progresywistyczne.... i odkrywcze.... czyli w sumie ma dużo cech wspólnych z adminem46.
A najwspanialsza jest blokada dla łowcy absurdów taka prosta w formie, czysta i zarazem skuteczna.....
Dodam tylko że krytyka nie przechodziła (była cenzurowana) , a ponieważ jako były adwersarz na tym forum chciałem pozostawić w tym wątku swój ślad zatem pozostaje mi tylko pochwalić i pogratulować.