Widok
Przecież napisał, że podobno "większość" chciała, żeby było tak jak jest ;)))))))))))
Najwyraźniej ta "większość" nawet nie wie o istnieniu działu "o forum" i wypisują do adminów PMy z propozycją zmian.
Bo ja żadnych wpisów o propozycjach zmian od "większości" tu nie widziałem.
Zmiana samego widoku w przedpotopowym enginie forum to chyba jakiś noworoczny żart :D
Wyszukiwarka jak nie działała tak nie działa :D
Dalej:
Dlaczego muszę szukać NAJWAŻNIEJSZEJ funkcji forum - obserwowane - po najechaniu na mój profil?
Dlaczego link do obserwowanych nie jest widoczny domyślnie w widoku głównym?
Pomińmy fakt, że mi osobiście to nie przeszkadza bo zawsze mam otwartą kartę z obserwowanymi :P
Ale... Kto to Wam projektował?! :D
Muszę jednak pochwalić wiadomości prywatne - są jedna pod drugą, w wątkach - nie trzeba już klikać 500x żeby się cofnąć i przeczytać co było wcześniej i szukać. Brawo. Powinno być to zrobione domyślnie 100 lat temu :D
ps. też mi się nie podoba, nieczytelne brzydactwo.
pps. "zobacz nowe posty" nie działa (chrome) - jak można spieprzyć taką funkcję? ;DDD
ppps. nawet na 32" monitorze forum jest nieczytelne :DDD Ciekawe jak wygląda na CRT :D
Najwyraźniej ta "większość" nawet nie wie o istnieniu działu "o forum" i wypisują do adminów PMy z propozycją zmian.
Bo ja żadnych wpisów o propozycjach zmian od "większości" tu nie widziałem.
Zmiana samego widoku w przedpotopowym enginie forum to chyba jakiś noworoczny żart :D
Wyszukiwarka jak nie działała tak nie działa :D
Dalej:
Dlaczego muszę szukać NAJWAŻNIEJSZEJ funkcji forum - obserwowane - po najechaniu na mój profil?
Dlaczego link do obserwowanych nie jest widoczny domyślnie w widoku głównym?
Pomińmy fakt, że mi osobiście to nie przeszkadza bo zawsze mam otwartą kartę z obserwowanymi :P
Ale... Kto to Wam projektował?! :D
Muszę jednak pochwalić wiadomości prywatne - są jedna pod drugą, w wątkach - nie trzeba już klikać 500x żeby się cofnąć i przeczytać co było wcześniej i szukać. Brawo. Powinno być to zrobione domyślnie 100 lat temu :D
ps. też mi się nie podoba, nieczytelne brzydactwo.
pps. "zobacz nowe posty" nie działa (chrome) - jak można spieprzyć taką funkcję? ;DDD
ppps. nawet na 32" monitorze forum jest nieczytelne :DDD Ciekawe jak wygląda na CRT :D
2017-01-03 15:56:31
> Mikronezjo, pozegnalas sie na cale 19m, witamy cie spowortem bardzo goraco ;)Kto jak kto, ale administracja Forum mogłaby się powstrzymać od tego typu uwag.
Po prostu... nie wypada.
@Cross:
Myślisz, że bojkot cokolwiek da?
Skoro administracja Forum ma w głębokiej de.. opinie forumowiczów, to jeśli ich nie będzie to tym lepiej. Nikt nie będzie marudził.
W końcu.. to oni wiedzą lepiej, co jest dla nas dobre a skoro my, niewdzięczni, tego nie doceniamy, to możemy se spadać na szcz*w :/
Myślisz, że bojkot cokolwiek da?
Skoro administracja Forum ma w głębokiej de.. opinie forumowiczów, to jeśli ich nie będzie to tym lepiej. Nikt nie będzie marudził.
W końcu.. to oni wiedzą lepiej, co jest dla nas dobre a skoro my, niewdzięczni, tego nie doceniamy, to możemy se spadać na szcz*w :/
2017-01-03 15:48:19
>Rozumiem, że coś musicie robić, bo za to Wam płacą.Wyjaśniło się przynajmniej, co robili admini, kiedy proszeni o interwencję nie reagowali lub kiedy powinni byli sami coś zauważyć i tez nie reagowali...
Przy okazji wyjasnie ze dzial moderacji, ktory na codzien sie z wami kontaktuje to nie te same osoby ktore planuja i wdrazaja zmiany (mimo ze wszystkich nas laczy grupa admin w nicku na forum).
2017-01-03 15:48:19
>Rozumiem, że coś musicie robić, bo za to Wam płacą.Wyjaśniło się przynajmniej, co robili admini, kiedy proszeni o interwencję nie reagowali lub kiedy powinni byli sami coś zauważyć i tez nie reagowali...
> - glebsze wciecia
Ok. Wreszcie cokolwiek widać.
> - przywrocone rangi (dodany tez 1 poziom dla najbardziej aktywnych)
Co kto lubi...
> - przywrocone maskowane ip
Ok.
> - wygodniejszy podglad dokladnej daty (przez klik)
Nie działa
> - przywrocony indywidualny kolor uzytkownika sadyl ;)
No! ;]
Jeszcze zróbcie layout taki jak był wczoraj i będzie całkiem cacy.
Albo nie pytajcie się forumowiczów o opinię, jeśli nie jesteście gotowi jej usłyszeć.
Ok. Wreszcie cokolwiek widać.
> - przywrocone rangi (dodany tez 1 poziom dla najbardziej aktywnych)
Co kto lubi...
> - przywrocone maskowane ip
Ok.
> - wygodniejszy podglad dokladnej daty (przez klik)
Nie działa
> - przywrocony indywidualny kolor uzytkownika sadyl ;)
No! ;]
Jeszcze zróbcie layout taki jak był wczoraj i będzie całkiem cacy.
Albo nie pytajcie się forumowiczów o opinię, jeśli nie jesteście gotowi jej usłyszeć.
Generalnie nowe forum do kitu. Szczerze mowiac przestane tu wchodzic. Kompletny brak przejrzystości. Wczesniej jednym spojrzeniem mozna bylo zobaczyc wiele informacji/tytulow watkow i bylo super. Teraz jest to kompletnie nieczytelne. Jesli chcecie przy tym pozostac to Was zegnam. Jesli wrocicie do tego co bylo to i ja wroce.
A dla tych ktorzy chca czytac ostatnie posty wystarczylo w starym forum zrobic przycisk "pokaz od najnowszych" i po temacie.
Nie wiem kto wpadl u Was na taki pomysl aby wygladalo to tak jak wyglada ale ta osoba/osoby ma mizerne pojecie w temacie przejrzystosci. Rozumiem tez, ze pobiera pensje za swoja prace.
Poza tym JAK TO WALI PO OCZACH !
A dla tych ktorzy chca czytac ostatnie posty wystarczylo w starym forum zrobic przycisk "pokaz od najnowszych" i po temacie.
Nie wiem kto wpadl u Was na taki pomysl aby wygladalo to tak jak wyglada ale ta osoba/osoby ma mizerne pojecie w temacie przejrzystosci. Rozumiem tez, ze pobiera pensje za swoja prace.
Poza tym JAK TO WALI PO OCZACH !