Widok

nr telefonu do Coctail

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Potrzebny mi jest nr telefonu do Coctailu, czy ktoś go ma??? Czy wiecie może ile Coctail bierze za poprowadzenie wesela?

wafelinka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc:)
zajrzyj tutaj:
http://www.cocktail.com.pl/
pozdr:)

image
image
Dziękuję

image

wafelinka
wafelinka ktos z mojej daty:)) Jak tam przygotowania, widze, ze jestescie na etapie zespolu:)) Pozdrawiam

image
Witam, jesteśmy na etapie zespół - sala weselna. Planujemy wesele w Sobieszewie w Hotelu Orle i szukamy zespołu, który porwie gości do tańca ;-). Coctail grał u mnie na studniówce (wieki temu;-() więc mniej więcej wiem na co Ich stać :-)))

image

wafelinka
my bedziemy mieli ich na naszym weselu:)) tez widzialam ich pare razy w akcji, tez grali na studniowce u mojego Roberta i ostatnio na imprezie zakladowej jednej z kolezanek. Jak oni graja ludzie zawsza bawia sie do bialego rana i jeszcze trzeba ich z parkietu sciagac hehe.

image
image
zycze powodzenia w przygotowaniach:))

image
wlaśnie do nich dzwonilismy i wstępnie umówiliśmy sie na 16.06 -zgodzili się zagrać - zażyczyli sobie 3000 takze jeszcze będziemy szukać bo to chyba trochę drogo?
image

wafelinka
no niestety tani nie sa, ale musisz wziasc pod uwage jaki sprzet maja i ze jest ich piecioro no i sa tej ceny warci. To moje zdanie.pozdr:)

image
image
Chyba masz rację lepiej zapłacić i być pewnym, że zabawa będzie ok :-)

image

wafelinka
tez myslalam o tym, ze drogo strasznie i juz bylam na rozmowie z djem ale stwierdzilam, ze wesele raz w zyciu i chce zeby zabawa byla przednia:) poza tym nie chce sie denerwowac czy ktos sie sprawdzi czy nie. Tu wiem na co ich stac i o muzyke sie nie martwie:)) poza tym patrzac na ceny niektorych fotografow co zycza sobie po2tys to te 3tys nie wydaje sie tak wiele:) pozdr:))

image
image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry