Widok

montaż mebli IKEA-zamówić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy któraś z Was ma doświadczenie z zamównieniem montażu mebli przez ekipę IKEA? Chodzi mi o meble pokojowe, szafy itp.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zawsze sama skręcałam, a miałam sporo mebli z IKEI. Przy zakupie szafy zainwestowałam w końcówkę do wiertarki, żeby zrobić z niej wkrętarkę, bo ręka by mi wysiadła ;)
To nie jest trudne :)
image[/url]image[/url]
my kupowaliśmy całą kuchnię z Ikea, mąż stwierdził, że będzie sam montował..., tylko, że montował z przerwami kilka miesięcy :) i po tym stwierdził, że był głupi, że nie wziął ekipy..., wobec powyższego następnym razem na pewno weźmiemy meble z montażem.......
image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakm juz to tylko z montazem... nam sie w czasie montazu szafy caly tyl polamal i jedne drzwi ;/ porazka... poza tym tzreba uwazac i za mocno nic nie przykrecac heh bo sie mozna przekrecic na druga strone albo wbic kolki a mocno ;/ ja generalnie drugi raz mebli z ikeii bym nie zamawiala.. no chyabz e do kuchni bo sa naprawde ciekawe i mozna wybrac drozsza i mysle ze jakosciowa lepsza wersje :-)
my zawsze sami montujemy , nigdy nic się nie stało - instrukcje sa megadokladne , wszystkie elementy tez zawsze są więc szkoda placic kase za montaż ...a tani to on nie jest z tego co wiem
My też awsze sami składamy.
Mamy przy tym kupe smiechu :p Przynajmniej ja mam bo mój P. troche niecierpliwy jest :PPP

Wiele mebli sama składałam, instrukcje dokładne.

Montaż z Ikea nie jest tani. Złożyć można naprawde samemu tylko trzeba zacząć w piątek zeby to pół roku nie trwało właśnie i się zawziąć żby skończyń przed poniedziałkiem- zależy co mamy do złożenia :p
kuchnie mamy z ikea - najpierw mąż chciał sam montować, skręcił szafki, ale dla pewności i lepszego efektu resztę zrobiła ekipa montażowa- jest super.
co do mebli do pokoju zawsze robimy to sami, instrukcje są naprawdę mega proste i sprawia nam to (mężowi:)) duuużo frajdy
U Nas tez zawsze sami montujemy i rodzice to samo,ostatnio poprostu zainwetowalismy w kretarke i to skrecanie to sama przyjemnosc:D
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
Chyba 3/4 mebli mamy z IKEA, składanie ich to sama przyjemność, klocki LEGO dla dorosłych ;)

Zamawiałabym usługę tylko do skomplikowanej kuchni - z docinaniem szafek na wymiar, montażem AGD itd, bo mało skomplikowaną kuchnię mój mąż szybko złożył sam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry