Widok
obolałe sutki :-(
Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że któraś z Was mi pomoże bo chyba zwariuję. Od kilku dni tak mnie strasznie bolą sutki i są takie wielkie, że nie mogę ich opanować. Noszę obcisłe koszulki, bo w staniku jeszcze gorzej. A w nocy spać nie mogę, bo zawsze gdzieś coś przytyka i boli. Macie jakieś domowe sposoby na załagodzenie takiego obolałego i obtartego od tego wiecznego stania sutka?? Może jakiś krem albo coś??
Dzięki za pomoc i miłego dnia :-)
Dzięki za pomoc i miłego dnia :-)
nie wiem w jakim "stanie"sa twoje sutki ale moja siostra miala taki problem jak ty na poczatku to poprostu przeczekala ale to byl blad bo potem bylo jeszcze gorzej poszla z tym do swojej ginekolog i powiedziala ze odrazu ma odstawic mala od piersi bo jeszcze jakies nieszczescie mogloby z tego wyjsc.Takze albo kup ta masc podobno pomaga albo idz np do pediatry dziecka napewno Ci pomoze
Czekamy z mężem na maleńka istotke w naszym domu i chyba bym była najszczęśliwsza na świecie jakby moje sutki zwiastowały ciążę. ALe aż boję się o tym mysleć. Wprawdzie od kilku dni na termometrze 37.3 albo 37.4, co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało.....ale na dniach powinnam dostać @.....a brzuszek jakis taki okresowo obolały.... no nic...czekam i liczę na to, że macie rację.
no tak, wiesz Marta, nie chce Cie jakos specjalnie nastawiac i rozbudzac nadziei, rozumiem ze na nic bardziej nie czekacie, ale z tym brzuszkiem tez sie zgadza:) najlepiej wpasc teraz w wir swiatecznych przygotowan......... a po kliku dniach spodziewanej @ sprawdzic testem:)
trzymam kciuki:)))
trzymam kciuki:)))
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Martusiu, tez nie rozbudzając nadziei - podwyższona temperatura - jest objawem ciąży, utrzymująca się po jajeczkowaniu ponad 2 tygodnie bodajże, a może dłużej... poszperaj w naturalnym planowaniu rodziny wykresów temperatury kobiety ciężarnej... Ogólnie temperatura normalnie spada do miesiączki....która jest mniej więcej 2 tygodnie po jajeczkowaniu, a jeśli nie spada - to może, może...
No ale spokojnie... My życzymy Ci jak najlepiej ;-*
A przede wszystkim Wesołych Świąt ;-)
No ale spokojnie... My życzymy Ci jak najlepiej ;-*
A przede wszystkim Wesołych Świąt ;-)
Dzięki dziewczyny :-))
Własnie jakis czas temu dokładnie przeglądałam naturalne planowanie rodziny i czytałam o tej temperaturze. No chyba jednak poczekam jeszcze i je żel;i przez święta nic się nie będzie działo, to moim pierwszym poświątecznym zakupem będzie kolejny test ciążowy......a teraz pełen spokój i luz...no i smarowanie moich odstających nadajników ;-)))
Albo powiem mężowi, żeby się tym zajął....może będziemy dorabiać nasze maleństwo ;-))))))))))))))))))))
Własnie jakis czas temu dokładnie przeglądałam naturalne planowanie rodziny i czytałam o tej temperaturze. No chyba jednak poczekam jeszcze i je żel;i przez święta nic się nie będzie działo, to moim pierwszym poświątecznym zakupem będzie kolejny test ciążowy......a teraz pełen spokój i luz...no i smarowanie moich odstających nadajników ;-)))
Albo powiem mężowi, żeby się tym zajął....może będziemy dorabiać nasze maleństwo ;-))))))))))))))))))))
świetnie działa lanolina - mi polecili ją w szpitalu na pogryzione sutki - szybko sie goją i łagodzi ból --- fachowa nazwa to PureLan

Jej zaleta jest jescze to, ze nie musisz jej zmywac przed karmieniem - nie szkodzi maluszkowi.
Ja nawet teraz smaruję malcowi usta jak wychodze ma dwór, lub jak ma popękane

Jej zaleta jest jescze to, ze nie musisz jej zmywac przed karmieniem - nie szkodzi maluszkowi.
Ja nawet teraz smaruję malcowi usta jak wychodze ma dwór, lub jak ma popękane
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

No witam koleżankę....... anulkam myslałam, że sie pod ziemię zapadłaś i chyba z tych stresów te sutki tak wariują ;-)))
Za kilka dni będę informować co i jak.....
Nie odpuszczę sobie takiej przyjemnośi....albo kolejnego rozczarowania....
aaa....co z gg? Ja się odezwałam....czekam na odzew
Pozdrawiam :-))))))))))))))))))
Za kilka dni będę informować co i jak.....
Nie odpuszczę sobie takiej przyjemnośi....albo kolejnego rozczarowania....
aaa....co z gg? Ja się odezwałam....czekam na odzew
Pozdrawiam :-))))))))))))))))))
hej;-)
dopiero wróciłam z firmowej wigilii i padam;-)))
pisałam już do Ciebie dwa razy - sprawdź;-))))))
Jak mogłabym o Tobie zapomnieć i sie zapaść pod ziemię;-)))))
Ja tu Ci z całego serca kibicuję i codziennie odliczam dni do...20go-)
To już jutro;-)))
Ale jestem ciekawa....
No i nie mów mi, że Twoje obolałe sutki to ze stresu, że sie nie odzywałam;-)))
Ja tu nic nie jestem winna hihi;-))POgadaj z mężem;-)))
Trzymaj się i czekam na wieści;)
sprawdź gg;-)
Pa pa
dopiero wróciłam z firmowej wigilii i padam;-)))
pisałam już do Ciebie dwa razy - sprawdź;-))))))
Jak mogłabym o Tobie zapomnieć i sie zapaść pod ziemię;-)))))
Ja tu Ci z całego serca kibicuję i codziennie odliczam dni do...20go-)
To już jutro;-)))
Ale jestem ciekawa....
No i nie mów mi, że Twoje obolałe sutki to ze stresu, że sie nie odzywałam;-)))
Ja tu nic nie jestem winna hihi;-))POgadaj z mężem;-)))
Trzymaj się i czekam na wieści;)
sprawdź gg;-)
Pa pa