Widok

obrączki z własnego złota!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, już czytałam na innym wątku o obrączkach. Mamy złoto bardzo dobre też obrączki rodzinne. Chcialibyśmy je przerobic na obrączki dla nas. Gdzie w Gdyni bądz w Gdańsku jest taka możliwość? Może wiecie? Może któras z was tak kupowała obrączki? Nie wiem czy wogóle istnije taka możliwość???

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest taka mozliwosc chociazby podobno na Morenie ul. Warnenska .Jubiler zrobi obraczki z Waszgo zlota. Dzis wybieram sie do niego zobaczyc co proponuje.

O dziękuje bardzo:)

My przerabialiśmy na lw Gdyni-Leszczynkach w pawilonikach przy kolejce SKM
Przeczytaj wątek "Moja pozytywna przygoda z ezłotnikiem"...podbiję ci.

Hmm dziwne nie ma go, w kazdym badz razie my robilismy w Gdyni na Wielkopolskeij przez polecanego tu złotnika, wyszło baaardzo tanio i taiie jak chcielismy, pan Kulesza baaaardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy....polecam

Dziękuje bardzo fajnie bo jestem z gdyni:)

Nom poniżej podbiłam mój wątek ze zdjęciem obrączek itp...

na 100% na morenie, przy sklepie zoologicznym jest jubiler i on robi ze złota, które sie przyniesie-wiem ,bo sama wczoraj mu je zaniosłam-wtedy tylko bierze za robociznę
ja go gorąco polecam
my robilismy na przymorzu w el-gold

kropka a ile placiliscie potem za obraczki bo my mamy tez zloto .....

za grawer + robocizna + 2 obrączki = 270 zł...mieliśmy własne złoto (żółte) a mamy obrączki również z białym złotem... :) poczytaj w watku z wczoraj "Moja pozytywna przygoda ze złotnikiem" :)

dzeiki bardzo

Wrzecz ul. Danusi, z własnym złotem zapłaciliśmy za całość 140 zł (bez graweru, obraczki złote standardowe)

My rowniez robilismy z wlasnego zlota w Gdansku u jubilera pod filarami. Polecam bo obraczki fajniutkie wyszly:)
do agytek81. napisz coś więcej tym jubilerze, jakie ceny i ile trzeba czekać, może masz już swoje i mogłabyś wkleić zdjęcie?
gdansk-wrzescz ul chrobrego, pracownia V&M Art ( chyba maja nawet jakas swoja stronke)
mozna przyniesc im swoje zloto ( kazda probe i kolor), nawet zdjecie wzoru, ktory Ci sie podoba- zrobia prawie wszystko, a do tego doradza, ktore wzory np brzydko sie starzeja itp. My u nich robilismy i za robocizne bylo wtedy chyba ok 25zł +Vat (za gram) + 1 zł cechowanie. Jestesmy bardzo bardzo zadowoleni.

na morenie tanio i dobzre robi

to prawda,wczoraj bylismy na przymiarce i będą sliczne, byłu przed oszlifowaniem ,ale i tak wyglądały cudnie
do góry