Widok
- ocena
Nie polecam. Od kilku miesięcy bezskutecznie próbuję wyegzekwować realizację reklamacji dotyczącej wad wykonania mebli kuchennych. Pomimo licznych wiadomości e-mail oraz wielokrotnych prób kontaktu telefonicznego nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, a telefony pozostają wyłączone. W międzyczasie byłam zmuszona na własny koszt naprawić jeden z uszkodzonych elementów, ponieważ dalsza zwłoka groziła jego całkowitym zniszczeniem. Niestety ujawniają się kolejne usterki, a firma nie realizuje obowiązków wynikających z udzielonej gwarancji i pozostawia klienta bez jakiegokolwiek wsparcia.
Kupując kuchnię, zapłaciłam nie tylko za meble, ale również za gwarancję i pewność, że w razie ujawnienia się wad producent wywiąże się ze swoich obowiązków. Niestety w moim przypadku gwarancja okazała się iluzoryczna.
Publikuję tę opinię również na profilu IZI Kuchnie, ponieważ z publicznie dostępnych rejestrów wynika, że pomiędzy tymi podmiotami istnieją powiązania personalne.
Jeżeli sytuacja nadal nie zostanie rozwiązana, będę dochodzić swoich praw przy pomocy Rzecznika Konsumentów oraz na drodze sądowej.
Kupując kuchnię, zapłaciłam nie tylko za meble, ale również za gwarancję i pewność, że w razie ujawnienia się wad producent wywiąże się ze swoich obowiązków. Niestety w moim przypadku gwarancja okazała się iluzoryczna.
Publikuję tę opinię również na profilu IZI Kuchnie, ponieważ z publicznie dostępnych rejestrów wynika, że pomiędzy tymi podmiotami istnieją powiązania personalne.
Jeżeli sytuacja nadal nie zostanie rozwiązana, będę dochodzić swoich praw przy pomocy Rzecznika Konsumentów oraz na drodze sądowej.