Widok

odchudzanie-Slimunox. Zna ktoś?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny

Trafiłam na różnych forach na opis "niezwykle skutecznego środka" na odchudzanie Slimunox. Tylko,że wszystkie te wypowiedzi są napisane jak na zamówienie. W jednym temacie o odchudzaniu po ciąży nagle wszystkie dziewczyny stosowały Slimunox i wszystkie super schudły. Jak dla mnie pachnie ściemą, albo super perfidną akcją marketingową. Dlatego chciałam zapytać, czy może któraś z Was ma jakieś doświadczenie z tym środkiem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

hmmm brak jakiejkolwiek odpowiedzi, w porównaniu do innych for upewnia mnie w tym, że tamte wypowiedzi były "ustawiane".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w tym roku postanowiłam sie trocę odchudzić, ale postawiłam na ćwiczenia. Codziennie odpalam youtuba, wybieram jakiś zestaw ćwiczeń, np z Chodakowską i ćwiczę 40-50 min 6 razy w tygodniu. Zero diety, bo moja miłość do słodyczy by nie wytrzymała takiego poświęcenia ;) Efekt po 5 tygodniach to mniej o 2,5 kg. Szału może nie ma, ale mi wystarczy fakt, że poty nie ida na darmo. Jeszcze z 2 miesiące i na lato będę gotowa :P
Może tobie też wystarczą cwiczenia, a nie faszerowanie sie jakąś niesprawdzoną chemią z bóg wie jakim składem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja właśnie kiedyć ćwiczyłam z waga stała. Przestałam ćwiczyć, zaczęłam mniej jeść - ok 1400kcal dziennie i schudłam do tej pory 13 kg (ok 4 miesiace)

Próbowałam, NIE DZIAŁA

Kupiłam Slimunox.Do gustu przypadł mi jego skład.Podoba mi się to że w jego składzie są tylko naturalne składniki.Mimo tego że nie ma w nim chemii tabletki działają Już udało mi się na nich schudnąć 6 kg.Oby tak dalej to do lata zrzucę całą nadwagę.Po za tym zamierzam jeszcze rzucić palenie mam nadzieję żę uda mi się zrobić te dwie rzeczy jednocześnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

p********! To jeden wielki siet!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

do góry