Widok

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż 20 kg. i jem 5 małych posiłków (rano śniadanie, potem jogurt, potem obiad, potem owoc i kolacja nie później niż o godz. 18). Ćwiczę 30 min. dziennie na twisterze+30 min. rowerek stacjonarny i do tego wieczorkiem śmigam godzinę na nordic walking i zastanawiam się, czy to mi wystarczy na schudnięcie aż takiej ilości kg... Jak myślicie przy takim trybie życia ile czasu mi to zajmie? A może któraś z Was jest chętna do odchudzania się razem ze mną? Razem łatwiej:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha i wyeliminowałam całkiem słodycze, ziemniaki, białe pieczywo i piwo Karmi ;-)
koleżanka z innego forum od stycznia br. schudła 20 kg na diecie Dukana czy jak mu tam ...ale uparta jest skubana.
Życzę powodzenia i wytrwalości w gubieniu kilogramów :-)
Hej! Nie jestem zwolenniczką żadnych diet, bardziej przemawia do mnie zmiana nawyków żywieniowych. Znam kilka osób które schudły b. dużo na diecie Dukana, a po kilku miesiącach przytyły z nawiązką :(
mój tata schudł 20 kg :) nie jadł słodyczy, nie opychał się pieczywem, jadł za to dużo dań typu krewetki z ryżem, łosoś pieczony i takie tam, dużo owoców, szczególnie na kolację, bakalie zamiast słodyczy. No i przede wszystkim biega prawie codziennie około godziny plus cwiczenia w domu. Może z pól roku mu to zajęło. Teraz trzyma wagę :)
podbijam
ja od wczoraj zaczełam dietkę Dukana i zaczełam biegać też mam gdzieś 25kg do zżucenia po ciąży i nazbieranych przed nią i czuję że tym razem mi się uda :-)
Iwonka odezwij się do mnie na maila anow22@wp.pl, wymienimy się nr gg i będziemy się motywować;-)
25?? wow a ja myślałam ze jestem jakąś rekordzistką, że mi po ciąży zostało 14 tak czy inaczej trzymam kciuki za Was a Wy trzymajcie za mnie:)
ja 5 lat temu schudłam 17 kg na tej diecie: http://www.gotowanie.v9.pl/diety/9.php i to bardzo szybki: w pierwszym tygodniu 7kg, w drugim 5, a potem jakos w ciagu 2 miesiecy reszte. Ćwiczyłam 20 min na steperze i robilam brzuszki.
Wage utrzymałam przez 3 lata ale nie jadlam wogole pieczywa, ziemniaków ani smażonych rzeczy, nie mieszalam tez bialek z węglowodanami.
A jak zaczelam mieszkac z facetem to niestety zaczelam tyć, no i teraz mam do zrzucenia z 15-20. Dobrze ze ciążowe przynajmniej udało mi sie zrzucic bo by byla jakas masakra!
dziewczyny a możecie mi przesłać link do diety DUkana???
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
mój mail : ojjka@o2.pl
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
http://www.dieta-dukan.pl/
ja jestem na dukanie od 3 tygodni, poki co minus 8 kg ale teraz juz wolniej waga spada no i troszkę zgrzeszyłam na urlopie ale już sie zdyscyplinowałam i dałam karę;P
arlecik ja tez jestem z moreny i tak rozmyslam nad ta siłką, może też się skuszę i chodziłybysmy razem...w jakich godzinach planujesz chodzic?
W ostatnim "Twoim stylu" jest bardzo krytyczny artykuł na temat diety Dukana.
A mi osobiście baaaardzo odpowiada "filozofia Francuzki". Czytałyście kiedyś "Francuzki nie tyją" Mireille Guiliano? To nie jest książka z gotowymi jadłospisami (chociaż przepisów jest sporo), ale przedstawia cała filozofię jak prostymi sposobami schudnąć raz na zawsze. Dla mnie - leniucha i typowego "kanapowca", który na dodatek kocha czekoladę metoda Guiliano to strzał w 10. Mam wspomniana wyżej książkę plus jeszcze jej drugą część "Francuzki na każdy sezon" - czytam je czas od czasu, bo świetnie się je czyta- napisane genialnym, dowcipnym, "babskim" językiem i przede wszystkim stosuję się do wskazówek i powiem Wam, że działa :))) Naprawdę działa, a ja jestem szczęśliwą kobietą, a nie "zołzą na wiecznej diecie" :)))))
jolga a jadłaś wg jakiegoś konkretnego planu psiłków czy poprostu jak czułaś się głodna to jadłaś dozwolone posiłki??
jolga ja tez bym chetnie pochodzila na silownie tylko raczej jak mala pojdzie spac np o 20 a nie wiem jak dlugo jest otwarta
no jeszcze weekend wchodzi w gre
jak jestem glodna to jem i naprawde mozna jesc pysznosci na dukanie
dzisiaj np. zrobilam takie buleczki i wyszly rewelacyjne;-)

image

Uploaded with ImageShack.us

Agitka a może miałabys ochote zapisac sie na taniec brzucha?;-)
Na marusarzówny sa zajęcia;-) Ja slyszalam ze mozna niezle spalic a i dla meza bedzie potem uciecha;P
Chcialabym pojsc ale samej mi jakoś głupio;-)
skąd brałaś przepis jolga ten z książki? ja robiłam ale się tak nie dopiekły ładnie jak twoje chyba za krótko trzymałam w piecu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry