Widok
Ja odradzam tą sale w zeszłym roku jak tam szukałam sali to przeszłam szok pani nie dość że wyglądała jak mało inteligentna blondynka (bez obrazy) to jeszcze do tego zaczęła mi opowiadać ze dewolaj jest mięsem dzielnym to znaczy ze można go przedzielić na pól w ogóle dziwne tam porcje jakieś . Sala beznadziejna w jednej się je przechodzisz przez korytarz na 2 gdzie tańczysz bez sens . Koleżanka miała do tego tam wesele i w ogóle żałuje bo jedzenie nie dobre i mało . Sory za tą anty reklamę ale po co ktoś ma mieć zepsuty najważniejszy dzień w swoim życiu
ja akurat byłam w Czardaszu na Przymorzu na weselu i byłam zachwycona..Jedzenie super (były sałatki - czego mi brakowało bardzo na innych!),na pewno go nie brakowało, a dwie oddzielne sale - to wybór młodych. W jednej można spokojnie posiedzieć, pogadać, przy dźwiękach muzyki dochodzących z drugiej sali, a w drugiej - wiadomo, tańce i hulanki.
Mnie osobiście bardzo taki układ pasuje - nikt nie musi się przekrzykiwać przy stole, jest miejsce, by rodzinkę integrować na spokojnie ;)
Ale wiadomo, co człowiek, to opinia.
Mnie osobiście bardzo taki układ pasuje - nikt nie musi się przekrzykiwać przy stole, jest miejsce, by rodzinkę integrować na spokojnie ;)
Ale wiadomo, co człowiek, to opinia.
[url=www.nawieszaczku.pl]
[/url]