Widok
okulista dzieciecy w gdansku na nfz
Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz drugi tydzien ropieja mu oczka (dosc mocno mlody bardzo cierpi), ale raczej nie jest to niedroznosc kanalikow (stierdzil pediatra). Inaczej od razu pojechalibysmy na zaspe.
Dzwonilam na swietokrzyska, termin dopiero za miesiac. Gdzie jeszcze moge sprobowac? Prosze o rady!
Dzwonilam na swietokrzyska, termin dopiero za miesiac. Gdzie jeszcze moge sprobowac? Prosze o rady!
Witaj, moja córka też miała problem z oczkiem od urodzenia teraz ma już 7 miesięcy i pozbyłyśmy się problemu. Pediatra przepisywał kropelki chyba ze dwa razy, zero poprawy. Później okulista na Morenie (fakt musiałam troszkę poczekać) tam znów inne kropelki +masaż. Nie było poprawy w końcu z mężem pojechaliśmy do szpitala studenckiego na ostry dyżur tam trafiliśmy na suuuper kobietę, Iwona Antkowiak. Córka znów dostała inne krople i inny sposób masowania. Prosiła o kontrolę do przychodni gdzie przyjmuje. Nie było poprawy i dostaliśmy jednak skierowanie na udrażnianie kanalików na Zaspę. Jesteśmy po zabiegu i jest zdecydowanie lepiej :) Pani Iwona przyjmuje w Nadmorskim Centrum Medycznym na Jagiellońskiej 7 nr tel.763-93-00 przyjmuje pon., czw. 12-18.00 i wt., śr., pt. 7.30-14.00 z tego co się orientuję to zapisy są dopiero w czerwcu na kolejne wizyty ale na kontrolę poszłam z małą bez rejestracji weszłam tak po prostu i poprosiłam o wizytę i nas przyjęła Panią doktor mogę ją polecić z czystym sumieniem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam