Widok
opinie o salonie Madonna
Ja swoją suknię też kupiłam w Madonnie. Co prawda były małe nieporozumienia, ale sprawa w miarę szybko rozwiązała się. Jestem bardzo zadowolona.
Fotki sukni: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=393348&t=379135
Fotki sukni: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=393348&t=379135
ja bylam ostatnio mierzyc tam suknie i bylam lekko rozczarowana, gdyz ponoc to jest jeden z lepszych jak nienajlepszych salonow w 3city, a nie jest to salon jak wydaje mi sie byc powinien gdy suknie sa w takiej cenie. Przede wszystkim, tylko dwa rodzaje welonow i oba w kolorze bialym, a ja przymierzalam suknie w kolorze ivory i chcialam welon przymierzyc w takim kolorze, nie wspomne juz o fasonie. Welon za 1 tyts zl nie mam mozliwosci przymierzyc nawet zobaczyc kawalka materialu, tylko zamawia sie z katalogu, a co bedzie jak nie bedzie pasowal do sukni, nie wspomne o rozmirowce gdy nosze rozmiar 40 i zadnej sukni nawet nie zapielam, ciekawe co maja powiedziec jeszcze grubsze dzieczyny niz ja, one nawet takich sukni na biodra nie wciagna, Fajnie ze Panie sa mile ;-) i pewnie i tak tam kupie suknie bo sa sliczne, ale spodziewalam sie czegos lepszego.
dziwna troche opinia, bo Panie maja probki materialow, i daja je, np. zeby dobrac buty (zanim sukienka dotrze)
jesli chodzi o rozmiar, to wydaje mi sie ze rozmiary sa zawyzone, na moje oko rozm. 38 to wlasnie 40 i tylko takie rozmiary sa dostepne do przymiarki...
ja normalnie mam rozmiar 36/28, musialam przymierzyc 38 i zawinelam sie w sukienke dwa razy, ....
poza tym kazdy rozmiar mozna zamowic, a przymierzyc - tylko 38...
suknie sa zamawiane na rozmiar i dopasowywane
jesli chodzi o rozmiar, to wydaje mi sie ze rozmiary sa zawyzone, na moje oko rozm. 38 to wlasnie 40 i tylko takie rozmiary sa dostepne do przymiarki...
ja normalnie mam rozmiar 36/28, musialam przymierzyc 38 i zawinelam sie w sukienke dwa razy, ....
poza tym kazdy rozmiar mozna zamowic, a przymierzyc - tylko 38...
suknie sa zamawiane na rozmiar i dopasowywane
H