Widok

osiedle Pohulanka - co sądzicie?

czy ktos z was może sie przymierzal do kupna lub kupił już tam mieszkanie?

chciałbym poznać opinie o inwestycji, warunkach umowy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
chcę kupić mieszkanie na Pohulance 10, co sądzicie o deweloperze czy są problemy z hipotekami albo zadłużeniem dewelopera. A co z bezpieczeństwem, jestem studentką więc zdarza mi się wracać w nocy, czytałam iż jest tam niebezpiecznie. Proszę o opinię , sami wiecie to trochę kosztuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"wracać w nocy" okolica BARDZO nieciekawa na samotne powroty nawet "ciemnym popolodniem (po zmroku)" ,ani od strony biskupiej jak i od tramwaju z ak oraz kartuskiej... ,mozna sie naciac na "typkow z pod ciemnej gwiazdy".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tzn. ze nie da się tam funkcjonować? mówisz tak bo tam mieszkasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłam w 2014 r. dla studentki. Mieszka się super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Grunt w użytkowaniu wieczystym którego nie można przekształcić a ewentualnie wykupić co jest porostu nie zrealizowania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdy wszystkie mieszkania beda sprzedane, to wspolnota moze wystapic z wnioskiem o przeksztalcenie na wlasnosc. koszty nie sa takie wysokie ;-)
moja Mama tam mieszka i bardzo sobie chwali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Rabata z różami (4 odpowiedzi)

Chciałbym założyć przy domu osobną rabatę z różami, tak aby wyglądała pięknie nie tylko w okresie...

Jaki program do wizualizacji mieszkania?? (22 odpowiedzi)

Hejka, może ktoś polecić jakiś fajny program gdzie bede mogla zaprojektować całe mieszkanie?...

Jak mieszka się w bloku? (17 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

do góry